Δημήτρης Σχοινάς: Ο διάλογος της Μενεγάκη με την Γαρμπή και η συγκίνησή της - «Θα θυμώσει πάλι»
Media

Δημήτρης Σχοινάς: Ο διάλογος της Μενεγάκη με την Γαρμπή και η συγκίνησή της - «Θα θυμώσει πάλι»

 Ο Δημήτρης Σχοινάς παρουσίασε το νέο του τραγούδι «Απόψε ζω για μένα» και μίλησε για την επιλογή του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι και η Ελένη Μενεγάκη από την έναρξη της εκπομπής της ανέφερε ότι συγκινείται κάθε φορά που βλέπει παιδιά γνωστών της, που τα ήξερε μικρά και τώρα πια έχουν μεγαλώσει και είναι 20 χρονών. 

Καλεσμένος της Ελένης ήταν ο Δημήτρης Σχοινάς το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Σε κοιτούσα από μακριά και αυτά έλεγα και στην Καίτη… τώρα θα θυμώσει πάλι… Σα να βλέπω το Διονύση στο πιο ψηλό του βέβαια, αλλά έτσι μου φαίνεται και το στυλ πάνω στη σκηνή και ο τρόπος που τραγουδάς…» είπε η Ελένη καλωσορίζοντας τον Δημήτρη και αναφώνησε στην Καίτη Γαρμπή «Είμαι φίλη σου πάντα, ξέρεις πόσο σε αγαπάω…»!

eleni2.jpg

Αρχικά, μίλησε για την επιλογή του να ασχοληθεί με το τραγούδι και όπως είπε χαρακτηριστικά «ήταν μονόδρομος για εμένα η ενασχόλησή μου με το τραγούδι, καθώς από μικρή ηλικία ήμουν στο στούντιο του μπαμπά κι άκουγα τα μαγικά πράγματα που έκανε στις κονσόλες».

«Όταν άκουσα τις πρώτες νότες ήταν κάτι μαγικό, δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό το συναίσθημα», περιέγραψε.

Για την συνεργασία με τον πατέρα του, Διονύση Σχοινά, στο τραγούδι «Δεν μεγαλώνω» σχολίασε: «Από εκείνη την εμπειρία μου έμειναν όλα. Ήταν μία τρέλα – με την θετική έννοια – και αποφάσισα ότι θέλω να το ξαναζήσω αυτό».

Ο Δημήτρης Σχοινάς μιλώντας με την Ελένη αποκάλυψε ότι την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι την ανακοίνωσε αρχικά στον πατέρα του, Διονύση Σχοινά.

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου ο Δημήτρης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, θα δώσουν μια συναυλία στο θέατρο «Άλσος».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved