Έρωτας Φυγάς: Πανικός στο twitter με το φινάλε: «Τι είδαμε ρε παιδιά;» - Aποθέωση για την Πέμη Ζούνη
Media

Έρωτας Φυγάς: Πανικός στο twitter με το φινάλε: «Τι είδαμε ρε παιδιά;» - Aποθέωση για την Πέμη Ζούνη

Έρωτας Φυγάς: Αιματοβαμμένο το φινάλε της πρώτης σεζόν και στο twitter επικράτησε πανικός με τις σκηνές ενώ αποθεώθηκε η Πέμη Ζούνη για την συγκλονιστική της ερμηνεία.

Το τελευταίο επεισόδιο πάντως ήταν γεμάτο από ανατροπές, εκπλήξεις αλλά κυρίως από δραματικά γεγονότα.

erotas-fygas.jpg

Οι τηλεθεατές είδαν το φινάλε με κομμένη την ανάσα ενώ δεν σταμάτησαν λεπτό να σχολιάζουν στο twitter τα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο επεισόδιο περιμένοντας με λαχτάρα τον δεύτερο κύκλο με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Δες τα tweets

Τι είδαμε στο φινάλε

Ο Ιάσoνας, παρά τις προσπάθειες όλων να μαλακώσει, είναι ανελέητος με την Αλεξάνδρα, η οποία περιφέρεται στο Κιάρι, σε άθλια κατάσταση.

Την ίδια ώρα, η Ευγενία επιστρέφει, προς το παρόν, με το παιδί, όμως η σχέση της με τον Μάρκο συνεχώς επιδεινώνεται. Ευτυχώς ο Γιωργάκης και η Μαρίνα εντοπίζονται και είναι μια χαρά στην υγεία τους.

erotas-fygas-(5).jpg

Εν τω μεταξύ, η Νάντια μαθαίνει έντρομη πως ο πρώην άντρας της την αναζητά, ενώ η Χαρά ανακαλύπτει πως ο Αντρέας είναι παντρεμένος. Την ίδια ώρα η υιοθεσία της Μαρίνας εγκρίνεται, αλλά ο πατέρας της, που φημολογείται πως είναι επικίνδυνος, την ψάχνει.

Η μοίρα όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Οι σχέσεις και ισορροπίες ανατρέπονται την ώρα που η Αλεξάνδρα αποφασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της. Πηγαίνει αποφασισμένη στο σπίτι των Δεμερτζήδων και πυροβολεί τον Ιάσονα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved