Survivor All Star: Νέα αποχώρηση βόμβα μετά τον Μπόγδανο - Εκτός παιχνιδιού και η Σταυρούλα!
Media

Survivor All Star: Νέα αποχώρηση βόμβα μετά τον Μπόγδανο - Εκτός παιχνιδιού και η Σταυρούλα!

Survivor All Star spoiler: Παρά τα προγνωστικά κάποιων, παρά τις υποθέσεις κάποιων άλλων, τα γεγονότα στον Άγιο Δομίνικο δείχνουν πως άλλοι παίκτες από αυτούς που κανείς περίμενε, θα βρεθούν στον τελικό στο Γαλάτσι! 

Και αυτό γιατί μετά την αποκάλυψη των spoilers για την επόμενη εβδομάδα που θέλουν τον Ηλία Μπόγδανο να φεύγει εκτός παιχνιδιού και να επιστρέφει στην Ελλάδα, άλλο ένα spoiler ταράζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα αφού θέλει εκτός τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όπως μαθαίνουμε από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, την τελευταία εβδομάδα παραμονής των παικτών στις καλύβες πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα για τον μεγάλο τελικό, ο πρώτος υποψήφιος είναι ξανά ο Νίκος Μπάρτζης. Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση βγαίνει ο Σάκης Κατσούλης όχι όμως επειδή θα χάσει από κάποιον αγώνα ασυλίας αλλά επειδή θα είναι δική του επιθυμία.

Την ατομική ασυλία εκείνη την εβδομάδα θα την πάρει ο Μάριος Πρίαμος όμως ο Σάκης Κατσούλης, ως mvp του παιχνιδιού εκείνες τις μέρες, σύμφωνα με τα στατιστικά, θα υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο που θα είναι η Σταυρούλα! Με κίνητρο καθαρά τη στρατηγική του και γνωρίζοντας ότι η Σταυρούλα υπήρξε πολύ άξια αντίπαλος, ο Σάκης θα τη βγάλει στον τάκο και τελικά, σύμφωνα με τα spoilers θα καταφέρει να τη διώξει και να της δείξει τον δρόμο για την Ελλάδα.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα παραπάνω spoilers, αν και μέχρι στιγμής μέχρι σήμερα τη φετινή σεζόν, δεν υπήρξε ούτε ένα που να διαψευστεί!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved