Εκλογές 2023: Με μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της θα δούμε απόψε τηλεοπτικά τη Ράνια Τζίμα
Media

Εκλογές 2023: Με μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της θα δούμε απόψε τηλεοπτικά τη Ράνια Τζίμα

Εκλογές 2023: Είχε ανάγκη μία αλλαγή και την έκανε η Ράνια Τζίμα η οποία απόψε θα βρίσκεται στις επάλξεις για την ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού σε ό,τι αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα. 

Η γνωστή anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega φαίνεται πως ενόψει καλοκαιριού είχε ανάγκη από μία ανανέωση και είπε να ξεκινήσει από τα μαλλιά της τα οποία άλλαξε και μάλιστα τώρα είναι στην καλύτερη εκδοχή τους.

DS2_3649.jpg

Η Ράνια Τζίμα απαλλάχθηκε από το λουκ που είχε μέχρι πρότινος στα μαλλιά με μήκος μέχρι τους ώμους και είπε να υιοθετήσει μία από τις πιο hot τάσεις του 2023, το κοντό, αυστηρό καρέ σε ίδιο μήκος.

Κάτι που λανσάρει τελευταία και η Σία Κοσιώνη μόνο που εκείνη προσπαθεί να μακρύνει τα μαλλιά της μετά το περυσινό κοντό κούρεμα που είχε κάνει.

Η Ράνια Τζίμα μάς έδωσε μία ιδέα του νέου της λουκ προ ημερών όταν βρέθηκε στο πλατό των ειδήσεων για να παρουσιάσει τα τελευταία γεγονότα και σίγουρα αναμένεται απόψε, ημέρα των εκλογών, να το αναδείξει ακόμα περισσότερο με τις στυλιστικές της επιλογές που αν κρίνουμε από τον πρώτο γύρο τους στις 21 Μαΐου, θα είναι εξίσου εντυπωσιακές.

Δείτε παρακάτω φωτό με το νέο της λουκ:

rania_tzima_1.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved