Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Βασάλος μετά την αποχώρησή του από το survivor
Media

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Βασάλος μετά την αποχώρησή του από το survivor

O Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε μετά την αποχώρησή του από το survivor all star ότι νιώθει πικραμένος μετά την αποχώρησή του από το survivor.

Ο Κωνσταντίνος, πριν από μερικές ώρες, έκανε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δείχνοντας την πίκρα του για την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Κωνσταντίνος επέστρεψε στην Ελλάδα την Παρασκευή και κατέλαβε την όγδοη θέση στο survivor all star και έχοντας ξεκουραστεί, την Κυριακή το βράδυ δεν ξέσπασε μόνο κατά κάποιων παικτών αλλά δήλωσε και πικραμένος.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Επέστρεψα, κατ’ αρχάς αποχώρισα δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, όντως, άστα μεγάλη πίκρα, μεγάλη στεναχώρια αλλά ας μην μένουμε εκεί. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη στο Survivor σε μένα που ψηφίσατε να παραμείνω.

Φέτος, δεν το χάρηκα όσο το 2017 αλλά αυτό που είδατε ήμουν εγώ, ήμουν 100% ο εαυτός μου, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ τηλεοπτικά, ήμουν εγώ, στεναχωρήθηκα που έφυγα όγδοος αλλά προχωράμε, είμαι ανεβασμένος»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved