Μαύρο Ρόδο: Το κλίμα είναι πένθιμο στο μοναστήρι - Ο Καστρινός καταρρέει
Media

Μαύρο Ρόδο: Το κλίμα είναι πένθιμο στο μοναστήρι - Ο Καστρινός καταρρέει

Τι θα δούμε στη σειρά, Μαύρο Ρόδο

Το κλίμα είναι πένθιμο στο μοναστήρι καθώς όλοι ετοιμάζονται για τον αποχαιρετισμό της Αυξεντίας. Η Αλεξία συναντά τη Φιλαρέτη, μα οι συνθήκες δεν της επιτρέπουν να της μιλήσει για το Βίκο.

Ο Καστρινός καταρρέει. Όταν συνέρχεται, αρνείται σθεναρά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα συμπτώματά του, όμως, είναι πλέον πολύ σοβαρά. Κι ο Βίκος δίνει εντολή στο Φρέντι να προχωρήσει στη θανατηφόρα, τελική, δόση.

mavro-rodo3.jpg


Η συνάντηση της Τασούλας με τη Γιάννα έξω από το αστυνομικό τμήμα, θα κάνει την πρώτη να συνειδητοποιήσει πως ο Σταυρίνος έχει άλλους λόγους να της ζητά να μην τον περιμένει. Όταν εκείνος το παραδέχεται, καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια. Μαζί με το Σαράντο θα απαιτήσουν την αλήθεια κι από τη Γιάννα. Θα την παραδεχτεί;

Η Ελισάβετ λυγά μετά την κηδεία της Αυξεντίας. Σε αυτήν την ευάλωτη κατάσταση την βρίσκει ο Γεράσιμος και καταφέρνει να την απομακρύνει από το μοναστήρι. Πού θέλει όμως να πάνε; Κι ο Βίκος, έχοντας μάθει ότι η Αλεξία θέλει να μιλήσει στη Φιλαρέτη για εκείνον, φτάνει στην Πύλη της μονής. Κι είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει να μάθει η μητέρα του την αλήθεια.

mavro-rodo.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο, είδαμε:

Ο Πέτρος μαθαίνει από την Αλεξία ότι ο Βίκος είναι το βιολογικό παιδί της Φιλαρέτης. H Αυξεντία περνάει τις τελευταίες της στιγμές στο μοναστήρι, μετανιωμένη.

Ζητάει από την Ελισάβετ να φύγει από τη Μονή. Ο Καστρινός μετά την είδηση, ότι ο Βίκος τελικά ζει, δίνει τα χέρια με την Ζαμάνου και της υπόσχεται ότι θα της φέρει τον Βίκο, νεκρό. Ο Φρέντι, όμως, έχει άλλα σχέδια για εκείνον.

Το δηλητήριο έχει αρχίσει να επιδρά στο σώμα του Καστρινού, ο οποίος σωριάζεται μπροστά στα μάτια του Πέτρου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved