Μάνος Πετούσης: «Σιγά σιγά θα βλέπουμε και άλλες ιστορίες να κλείνουν»
Media

Μάνος Πετούσης: «Σιγά σιγά θα βλέπουμε και άλλες ιστορίες να κλείνουν»

Δημήτρης και Παύλος θα κάνουν «σασμό» και θα δώσουν μια ουσιαστική ευκαιρία στην παιδική φιλία τους ενώ οι ανατροπές θα είναι ακόμα πολλές μέχρι να κλείσει ο δεύτερος κύκλος της πολυαγαπημένης σειράς.

Ο Μάνος Πετούσης μιλά στο περιοδικό 7 μέρες tv μιλά για τις εξελίξεις της σειράς.

petousis-kentriki.jpg

Δημήτρης και Παύλος ενώνονται και αναπτύσσουν μια ουσιαστική φιλία αφού η δεν επιλέγει κανέναν από τους δύο. Αυτή είναι μια ανατροπή που έρχεται στο κλείσιμο του δεύτερου κύκλου της σειράς.

«Νομίζω πως από τη στιγμή που η Αιμιλία έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να εμπλακεί ξανά ερωτικά ούτε με τον Παύλο αλλά ούτε και με τον Δημήτρη, διά της εις άτοπον απαγωγής το πιο τίμιο και δίκαιο και για τους τρεις ήρωες είναι να έρθουν κοντά οι δυο άντρες, να ξαναβρεθούν έτσι όπως ξεκίνησαν από την παιδική τους ηλικία. Η Αιμιλία δεν θα αποχωρήσει ποτέ, γιατί είναι μια γυναίκα που αγάπησαν πολύ και οι δύο, άρα με έναν τρόπο θα υπάρχει στη ζωή τους, αλλά κάτω από άλλη συνθήκη. Αυτό νομίζω πως είναι το πιο ωραίο να συμβεί. Εγώ το εύχομαι».

Ο Δημήτρης θα μιλήσει με τον Παύλο; Θα γίνει μια ειλικρινής κουβέντα μεταξύ τους;

«Νομίζω ότι θα υπάρξει μια ουσιαστική συζήτηση. Βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό, γιατί όλον αυτό τον καιρό έχουν ειπωθεί σοβαρές κουβέντες. Όταν μπαίνει στη μέση ο εγωισμός, τα πράγματα δυσκολεύουν. Ιδίως οι άντρες είμαστε έτσι, λιγότερο εύκαμπτοι από τις γυναίκες. Δεν έχουμε μάθει να λέμε συγγνώμη. Μπορεί να το θέλουμε, αλλά το να το εκστομίσουμε δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλω να πιστεύω -και το εύχομαι- η σειρά αυτή να περάσει ένα μήνυμα και σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της αντρικής φιλίας. Το να δούμε, έστω και στη μυθοπλασία, δύο άντρες να ανοίγουν τα χαρτιά τους, τις ψυχές τους, την καρδιά τους και να δηλώνουν φιλία και αγάπη δεν το έχουμε συνηθίσει».

petousis-sasmos.jpg



Με τον Στέλιο Μάινα είχατε ξανασυναντηθεί στο «Νησί».

«Με τον Στέλιο μας ενώνουν κάποια χρόνια γνωριμίας. Στο γύρισμα περνάμε πολύ καλά. Ταιριάζουμε. Κοιταζόμαστε στα μάτια και αυτό που λέμε το εννοούμε στην πραγματικότητα».

Να μια ιστορία, λοιπόν, των ηρώων της σειράς που θα κλείσει με «σασμό».

«Ναι. Νομίζω ότι λογικά εκεί θα πάει. Σιγά σιγά θα βλέπουμε και άλλες ιστορίες να κλείνουν. Και η ιστορία του Αστέρη και της Αργυρώς εκεί πηγαίνει κατά κάποιον τρόπο. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί παρακάτω, αλλά στην πραγματικότητα νομίζω πως αυτό είναι και το ζητούμενο», λέει ο ηθοποιός στο 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved