Survivor All Star: Μάριος κατά Σταυρούλας: «Απέτυχες» - Ξέσπασε σε κλάματα η παίκτρια
Media

Survivor All Star: Μάριος κατά Σταυρούλας: «Απέτυχες» - Ξέσπασε σε κλάματα η παίκτρια

Survivor All Star: Η κόντρα του Μάριου Πρίαμου με την Σταυρούλα Χρυσαειδή συνεχίστηκε και στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι δύο παίκτες έχουν ανεβάσει τους τόνους μετά τις τελευταίες ψηφοφορίες και παρά το γεγονός ότι έκαναν παρέα τώρα πια οι σχέσεις τους μόνο εχθρούς θυμίζουν.

Είδα έναν Μάριο να μου κάνει μια επίθεση επειδή είπε πήρα ως πρώτη επιλογή τον Σάκη και δεν πήρα τον Ηλία. Με ενόχλησε πάρα πολύ το ότι ήθελε τόσο πολύ να πει κάτι για εμένα. Από εκεί που ήμασταν φίλοι και ήξερε ότι δεν ήμουν και τόσο πολύ καλά ψυχολογικά, πήγε να με πατήσει κι άλλο. Δηλαδή έτσι είναι οι φίλοι;», είπε αρχικά η Σταυρούλα και συνέχισε ξεσπώντας σε κλάματα:

«Γιατί δεν ήρθε να μου πει κάτι αν κάτι είχα κάνει λάθος; Πάντα ερχόταν και μου το έλεγε. Τώρα δηλαδή μου το φυλούσε για το τρίτο συμβούλιο. Τελικά ο καθένας κοιτάει την πάρτι του. Μετά τον Κωνσταντίνο, ο μόνος που μου έχει μείνει είναι ο Ηλίας. Μόνο αυτοί με υπερασπίστηκαν. Το συναίσθημά μου είναι απογοήτευση. Πολύ δύσκολα θα χτιστεί αυτή η σχέση ξανά. Εγώ δεν είμαι έτσι, συγνώμη».

«Το ίδιο πράγμα έκανες κι εσύ όταν ψήφισες τον Σάκη. Δεν του είπες το παράπονό σου αλλά αντιθέτως πήγες στην κάλπη και τον ψήφισες. Το μόνο που είχες να πεις γιατί δεν είχες απάντηση ήταν ότι νιώθεις στενοχωρημένη, προδομένη, πικραμένη. Να βάλω πλάτες σε έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι το αξίζει και ότι αυτά που λέει δεν είναι μόνο για να τα πει και σε αυτό απέτυχες...», είπε με τη σειρά του ο Μάριος Πρίαμος.

Δείτε το βίντεο από το Survivor:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved