Survivor- Βασάλος: Δίνει στεγνά τον Γκότση και αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του με τη Σταυρούλα
Media

Survivor- Βασάλος: Δίνει στεγνά τον Γκότση και αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του με τη Σταυρούλα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στο Πρωινό μας για την εμπειρία του στο Survivor All Star, έδωσε στεγνά τον Ηλία Γκότση και αναφέρθηκε στη σχέση του με την Σταυρούλα Χρσαειδή.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Αν έλεγε μια συγγνώμη στον κ. Ατζούν θα είχαν λυθεί όλα. Ο Ηλίας είναι ξεροκέφαλος. Εγώ δεν απαίτησα ποτέ από τα κλεμμένα γιατί εγώ είχα σπάσει από τον πρώτο μήνα την παρέα μαζί του. Ήμουν σε άλλο σποτ με τον Τάκη και βλέπαμε περίεργες κινήσεις και ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε. Για ποιον λόγο πειράχτηκε ή ήθελε σύμμαχο δεν ξέρω. Νεύρα θα έπρεπε να έχει με τον Μπόγδανο και τον Πηλίδη που ήταν κολλητοί. Έχει βγάλει πικρία μάλλον επειδή ήθελε να γίνει αστείος και δεν το κατάφερε;»!

costavasaloshd_294914343_607200440775828_6818126933108815624_n.jpg

Και πρόσθεσε: «Αν το χιούμορ μου είναι για το “Δελφινάριο”, αυτός είναι για τον Κορυδαλλό. Το χιούμορ είναι ένας δείκτης ευφυΐας. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει».

Και για την Σταυρούλα Χρυσαειδή δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχει τίποτα μαζί της: «Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως με τη Σταυρούλα»

Και πρόσθεσε: «Η Σταυρούλα κάτι εκμυστηρεύτηκε στον Καραγκούνια και ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι πειράγματος που δεν κολακεύει την ίδια. Η σχέση μου μαζί της είναι άκρως φιλική δεν υπάρχει κανένα στόρι, το λέω κατηγορηματικά.

Οι περισσότεροι προσπαθούσαν να πουν κάτι. Το ξαναλέω δεν υπάρχει τίποτα απολύτως».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved