Μαύρο Ρόδο: Η υγεία του Θέμη επιδεινώνεται
Media

Μαύρο Ρόδο: Η υγεία του Θέμη επιδεινώνεται

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Μαύρο Ρόδο

Ο Γεράσιμος προτείνει στην Ελισάβετ να φύγουν μαζί στο εξωτερικό. Η υγεία του Θέμη επιδεινώνεται. Η κλοπή στο μοναστήρι έχει αναστατώσει τους πάντες. Η Κασσιανή βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να κατηγορήσει τη Φιλαρέτη μπροστά στον Μητροπολίτη.

mavro-rodo.jpg

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία δίνει πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκονται οι κλεμμένες εικόνες. Ο Λευτέρης, φανερά αγχωμένος, αρχίζει να ανησυχεί με την όλη συμπεριφορά του Γεράσιμου, και προσπαθεί να προστατεύσει την Ελισάβετ. Το ίδιο βράδυ ο Γεράσιμος θα μπει στο κελί της, αποφασισμένος πια, να την πάρει να φύγουν. Η Φιλαρέτη μαθαίνει πώς η Αλεξία έχει πληροφορίες για τον γιο της.

mavro-rodo-(1).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο στη σειρά, Μαύρο Ρόδο είδαμε:

Το κλίμα είναι πένθιμο στο μοναστήρι. Όλοι ετοιμάζονται για τον αποχαιρετισμό της Αυξεντίας. Η Αλεξία συναντά τη Φιλαρέτη, μα οι συνθήκες δεν της επιτρέπουν να της μιλήσει για τον Βίκο. Ο Καστρινός καταρρέει. Όταν συνέρχεται, αρνείται πεισματικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα συμπτώματά του, όμως, είναι πλέον πολύ σοβαρά. Ο Βίκος δίνει εντολή στον Φρέντι να προχωρήσει στη θανατηφόρα, τελική δόση. Η Τασούλα συναντιέται με τη Γιάννα και καταλαβαίνει ότι ο Σταυρίνος έχει λόγους που της ζητά να μην τον περιμένει. Όταν εκείνος το παραδέχεται, η καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια. Μαζί με τον Σαράντο θα απαιτήσουν την αλήθεια και από τη Γιάννα. Η Ελισάβετ καταρρέει μετά την κηδεία της Αυξεντίας. Ο Γεράσιμος την απομακρύνει από το μοναστήρι. Ο Βίκος, έχοντας μάθει ότι η Αλεξία θέλει να μιλήσει στη Φιλαρέτη για εκείνον, φτάνει στο μοναστήρι. Είναι αποφασισμένος να μην μάθει η μητέρα του την αλήθεια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved