Βασάλος: Η εμμονή της Μελίνας, ο σύντροφος της Σταυρούλας και το νέο πρόσωπο στη ζωή του
Media

Βασάλος: Η εμμονή της Μελίνας, ο σύντροφος της Σταυρούλας και το νέο πρόσωπο στη ζωή του

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκαθάρισε τα πάντα μετά το survivor all star. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και αποκάλυψε ότι η παίκτρια έχει σχέση, ενώ για τη Μελίνα Μεταξά τόνισε ότι όσο ήταν στο παιχνίδι είχε εμμονή μαζί του και… δεν δίστασε να αναφερθεί και στο γράμμα «Α» που σχημάτισε μετά από αγώνα και πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του.

Αρχικά ανέφερε: «Έμαθα τι είπε η Μελίνα για τη Μαριαλένα όταν βγήκε από το παιχνίδι και δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω, είναι τέρμα ανήθικο. Η Μελίνα είχε εμμονή μαζί μου από την πρώτη μέρα που μπήκαμε μέσα στο παιχνίδι, δεν έχω καταλάβει γιατί ή έχω καταλάβει και δεν θέλω να το πω… Όταν μιλούσα με κάποια κοπέλα μετά είχε πρόβλημα ή με την κοπέλα ή με εμένα…».

Και για την Σταυρούλα είπε: «Η Σταυρούλα κάτι εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο Χανταμπάκη και αυτός το διέδωσε στην καλύβα. Δεν ήταν κομψό για την ίδια. Η σχέση μου με τη Σταυρούλα είναι άκρως φιλική, δεν υπάρχει κανένα απολύτως love story. Το λέω κατηγορηματικά. Το πώς έχει βγει και τι έχει πει ο καθένας, βασικά εγώ ενοχλούσα πάρα πολύ. Οι περισσότεροι προσπαθούσαν με κάποιον τρόπο να πουν κάτι.

costavasaloshd_315002561_133618786138492_1132350002526235433_n.jpg

Με την Σταυρούλα ξαναλέω δεν υπάρχει τίποτα απολύτως», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και σε άλλο σημείο τόνισε ότι η Σταυρούλα έχει σχέση.

Και στο τέλος αποκάλυψε στο Πρωινό Μας: «Το "Α" είναι πρόσωπο και θα το αποκαλύψω όταν είμαι έτοιμος, όταν θα έρθει η στιγμή... Όταν είμαι έτοιμος θα το πω εγώ στο κοινό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved