Survivor:Οργή εναντίον του Κατσούλη επειδή «πέταξε» εκτός Μπόγδανο-Σταυρούλα για χάρη της Μαριαλένας
Media

Survivor:Οργή εναντίον του Κατσούλη επειδή «πέταξε» εκτός Μπόγδανο-Σταυρούλα για χάρη της Μαριαλένας

Έκρηξη οργής στο twitter εναντίον του Σάκη Κατσούλη επειδή «πέταξε» εκτός «Survivor All Star» τον Ηλία Μπόγδανο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή προκειμένου να κρατήσει στο παιχνίδι την αγαπητικιά του Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έξαλλοι πολλοί fans του reality επιβίωσης κατηγορούν πλέον στα σχόλιά τους το ζευγάρι για «βαριά στρατηγική», τους αποκαλούν «βύσματα της παραγωγής» και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στον Κατσούλη πως θα τον... μαυρίσουν στο Γαλάτσι!

Μπορεί ο επιχειρηματίας από το Περιστέρι να είναι ο καλύτερος παίκτης σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του «All Star», ωστόσο το spoiler για το αποτέλεσμα της 24ωρης ψηφοφορίας του κοινού, βάσει του οποίου γίνονται πλέον οι αποχωρήσεις, θέλει τον ίδιο δεύτερο (με μεγάλη διαφορά από τον πρώτο Νίκο Μπάρτζη!) και τελευταία στην κατάταξη τη σύντροφό του!

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι σε περίπτωση που βγει στον... τάκο η Μαριαλένα, θα φύγει κιόλας!

Θα δούμε στο «Survivor» έναν Σάκη Κατσούλη να βγάζει... φτερά στα πόδια κερδίζοντας τη μία ασυλία μετά την άλλη και ως MVP να του δίνεται η δυνατότητα να υποδείξει εκείνος έναν ακόμη υποψήφιο προς αποχώρηση σε κάθε ψηφοφορία.

Εκτός τα μεγάλα φαβορί

Προκειμένου να προστατεύσει τη Μαριαλένα, λοιπόν, «πετάει» εκτός παιχνιδιού δύο μεγάλα φαβορί, τον Ηλία Μπόγδανο την πρώτη φορά και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή τη δεύτερη. Μάλιστα, μετά την αποχώρηση του Ηλία ο Σάκης τα παίζειόλα για όλα για χάρη της αγαπημένης του!

Σύμφωνα με τα spoilers, στην τελευταία ψηφοφορία της εβδομάδας, πρώτος υποψήφιος βγαίνει ξανά ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ δεύτερος ο ίδιος ο Σάκης, έπειτα από δική του επιθυμία. Κατόπιν, ως MVP θα υποδείξει εκείνος τον τρίτο υποψήφιο, που θα είναι η Σταυρούλα, ρίχνοντάς την στον... τάκο μαζί με τους δύο δημοφιλέστερους παίκτες (και τους δύο πρώτους στην κατάταξη της 24ωρης ψηφοφορίας).

Έτσι, παρόλο που η Σταυρούλα είναι πρώτη γυναίκα στα στατιστικά με τις νίκες στα αγωνίσματα του «Survivor All Star», δεν θα φτάσει τελικά στον τελικό, αλλά θα φύγει πριν από τη Μαριαλένα και τη Στέλλα.

bogdanos-stavroula.jpg

Χαμός προκλήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και ιδιαίτερα στο twitter όταν άρχισαν οι «διαρροές» για τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας, ειδικά αυτή για την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή, με πολλούς fans του reality επιβίωσης να «δικάζουν» τους Σάκη και Μαριαλένα. Από τα «βέλη» μερικών, μάλιστα, δεν γλίτωσαν και οι άνθρωποι της παραγωγής, όπως επίσης και ο παρουσιαστής.

«Συγχαρητήρια, Γιώργο Λιανέ, και παραγωγή που καταστρέψατε ένα εξαιρετικό παιχνίδι δίνοντας info’s σε... τουρίστες και βύσματα, αλλάζοντας τους κανόνες του, κάθε εβδομάδα! Μετά από Σταυρούλα, ΤΕΛΟΣ για μένα!», σχολίασε ένας.

«Οι πιο ύπουλες αποχωρήσεις που έγιναν στο “Survivor”! Ο Κατσούλης αυτοπροτείνεται για ψήφιση. Το πεκενουά έλεγε: “Εγώ τον Σάκη να ψηφίσω; Να μου κοπεί το χέρι!” Η Στέλλα έγινε η... ουρά του Μάριου, ο οποίος, έλεγε, ψήφιζε αγωνιστικά. Ντροπή!», ανέφερε άλλος.

«Ο Κατσούλης πετά εκτός Survivor All Star αρχικά τον Ηλία Μπόγδανο και στη συνέχεια τη Σταυρούλα Χρυσαειδή. Αποχωρούν δηλαδή η 4η κι ο 5ος στην προτίμηση του κοινού και παραμένει η τελευταία και πιο ασθενής αγωνιστικά παίκτρια», έγραψε ένας τρίτος.

«Το μεγαλύτερο έπαθλο που πήρε η Σταυρούλα δεν είναι τα χρήματα και το αυτοκίνητο, είναι αυτό που θα δει όταν έρθει. Αυτή η αναγνώριση, η αγάπη, ο θαυμασμός και ο σεβασμός δεν μετριούνται. Δεν αγοράζονται. Οι... νικητές είναι πολύ λίγοι γι' αυτό... δεν θα τα πάρουν ποτέ! Όσο για σένα Κατσούλη, θα τα πούμε στο Γαλάτσι» διαβάσαμε σε ένα ακόμη «τιτίβισμα», με έναν επιπλέον χρήστη του twitter να... σιγοντάρει: «“Μαυρίστε” τον Κατσούλη στο Γαλάτσι».

Πηγή: Espresso

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved