My Style Rocks τελικός: Η Όλγα Κοτλιδά είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού reality μόδας!
Media

My Style Rocks τελικός: Η Όλγα Κοτλιδά είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού reality μόδας!

My Style Rocks: Πέρασαν αρκετοί μήνες και με μεγάλη προσπάθεια αλλά και πίεση η Όλγα Κοτλιδά κατάφερε να αναδειχτεί η μεγάλη νικήτρια του φετινού κύκλου του ριάλιτι μόδας.

Πάνω από μισό χρόνο έπαιζε το My style rocks στις οθόνες μας και καθημερινά, η Κατερίνα Καραβάτου, οι τρεις κριτές: Δημήτρης Σκουλός, Στέλιος Κουδουνάρης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι παίκτριες που πήγαν εκεί για να μας δείξουν το στιλ τους, μας κρατούσαν συντροφιά και γέμιζαν με στιλ και ιδέες τα απογεύματά μας.

MY-STYLE-ROCKS-(01).jpg

Το ταξίδι στο παιχνίδι αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο. Δεν ήταν μόνο ότι οι παίκτριες έπρεπε να παρουσιάσουν κάθε μέρα ένα διαφορετικό concept αλλά έπρεπε να δουλέψουν πολύ σκληρά γι΄αυτό ενώ τις περισσότερες φορές δεν έλειπαν οι εντάσεις, οι ίντριγκες και οι παρεξηγήσεις.

Μετά λοιπόν από πολλή δουλειά, πολύ κόπο, άγχος αλλά και λαχτάρα, μία ήταν αυτή η κοπέλα που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να πάρει τη νίκη φέτος και αυτή δεν είναι άλλη από την Όλγα Κοτλιδά!

kotlida-(4).jpg

Από την αρχή είχε δείξει πολύ το θέλει να φτάσει στον τελικό και να αναδειχτεί η μεγάλη νικήτρια και τα κατάφερε!

Ποια είναι η φετινή νικήτρια Όλγα Κοτλιδά

Το βιογραφικό και όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Ηλικία: 28 ετών

Επάγγελμα: Στιλίστρια

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, σπούδασε Αρχιτεκτονική όμως την κέρδισε ο χώρος της μόδας. Ως στιλίστρια έχει συνεργαστεί με τους ράπερ, Saske και Sigma καθώς και με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες. Στην ντουλάπα της έχει κυρίως μαύρα, κόκκινα και λευκά ρούχα. Χαρακτηρίζει το στυλ της εκκεντρικό και dark. Ήρθε στο My Style Rocks για να δείξει μία άλλη οπτική της μόδας στον κόσμο, τη δική της.

Δύσκολα θα βγει εκτός ορίων. Αυτό που μπορεί να την εκνευρίσει είναι η αμάθεια και η ειρωνεία. Είναι ανταγωνιστική αλλά χωρίς να προσβάλλει τον άλλον. Μπορεί να δεχτεί την αρνητική κριτική γιατί πολύ απλά… δεν τη νοιάζει! Οι επιλογές της αφορούν την ποιότητα και αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές μπορεί να είναι ακριβές. Θα ήθελε να ήταν οι Ελληνίδες πιο τολμηρές στο στυλ τους. Δεν της αρέσει όταν βλέπει ασύνδετη πληροφορία σε ένα look.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved