My Style Rocks Ημιτελικός: Η Κατερίνα Καραβάτου με κόκκινο μίνι φόρεμα και οι εκπλήξεις
Media

My Style Rocks Ημιτελικός: Η Κατερίνα Καραβάτου με κόκκινο μίνι φόρεμα και οι εκπλήξεις

My Style Rocks Ημιτελικός: Το προτελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας ξεκίνησε με την απίθανη εμφάνιση της Κατερίνα Καραβάτου. 

Η παρουσιάστρια για τον ημιτελικό του σόου επέλεξε ένα κατακόκκινο μίνι φόρεμα που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της. Κατά την έναρξη η Κατερίνα έδωσε όλες τις πληροφορίες για το σημερινό επεισόδιο μέχρι να φτάσουμε στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα προβληθεί την Πέμπτη (29-06).

my_style_rocks_imitelikos_01.jpg

Σήμερα και οι διαγωνιζόμενες θα πρέπει να ετοιμάσουν δύο outfit που θα τους εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Στο πρώτο διαγωνιστικό μέρος κάθε fashionista θα επιμεληθεί ένα look πάνω σε δικό της concept και θα το παρουσιάσει στις συμπαίκτριές της και την κριτική επιτροπή.

Η Ρέινα Βενέτη, η Ευτυχία Γαντά, η Τζένη Γεωργιάδου, η Ειρήνη Παπαβασιλείου, η Χαρά Βογδοπούλου και η Ίριδα Παπουτσή περπατούν ξανά στην πασαρέλα του MY STYLE ROCKS, αυτή τη φορά ως τα μοντέλα για τα οποία οι διαγωνιζόμενες θα πρέπει να επιλέξουν outfit και concept.

karavatou_7.jpg

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης επιβραβεύουν την προσπάθεια και μάλιστα σε πολλές από τις εμφανίσεις οι βαθμολογίες κινούνται σε υψηλά επίπεδα. Νέα μέτωπα μεταξύ των διαγωνιζόμενων φαίνεται πως ανοίγουν στον ημιτελικό, ενώ μια επιστροφή στο πλατό ρίχνει λάδι στη φωτιά σε κάποια παλαιότερη διαμάχη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved