Πατριαρχέας: Η δουλειά του ταξιθέτη και η ομοιότητα με τον Παράσχο που παραλίγο να φέρει παρεξήγηση
Media

Πατριαρχέας: Η δουλειά του ταξιθέτη και η ομοιότητα με τον Παράσχο που παραλίγο να φέρει παρεξήγηση

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Πατριαρχέας το απόγευμα της Τρίτης (27-06).

Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς μπήκε στο χώρο της υποκριτικής ενώ αναφέρθηκε και στην ομοιότητα του με τον ηθοποιό, Γιώργο Παράσχο και τη δήλωσή του πως είχε χάσει ρόλο εξαιτίας του.

patriarxeas-(3).jpg

«Πήγα σε εργαστήρι θεάτρου λοιπόν και τα κουτσοέλεγα. Ήταν εκεί ο Νίκος Ψαρράς και μου είπε να δώσω σε κανονική σχολή και έδωσα. Με έφερε η τύχη στο θέατρο Τέχνης. Αν δεν μου το έλεγε τότε ο Νίκος Ψαρράς δεν ξέρω τι θα έκανα. Εννοείται τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Η ζωή όμως κάνει κύκλους και ίσως μετέπειτα να μου το ξαναέφερνε αυτό, αλλά επειδή θα είχα κάνει οικογένεια, ίσως να ήταν δύσκολο. Δούλευα ως ταξιθέτης σε θέατρο του Θοδωρή Τερζόπουλου. Έτσι δεν πλήρωνα τη σχολή και μου έκανε πολύ καλό αυτό», είπε

Για την ομοιότητά του με τον Γιώργο Παράσχο, είπε πως:

patriarxeas-(4).jpg

«Μου το έχουν πει. Το είδα κιόλας και το διάβασα. Τον είδα από κοντά τον άνθρωπο και χάρηκα. Είναι ένας κούκλος και δεν νομίζω ότι είμαι τόσο εμφανίσιμος. Πέρα από τούμπανο που λες και γυμνασμένος, είναι πολύ όμορφο και καλό παιδί. Αυτό που έγινε και διάβασα μετά από όλο αυτό το τζέρτζελο μάλλον μοιάζουμε. Μετά έγινε χαμός ότι έχασε έναν ρόλο από τον Θανάση Πατριαρχέα. Επ’ ουδενί δεν έφταιγα εγώ. Το είπε πολύ χαριτωμένα. Εγώ το κατάλαβα γιατί διάβασα κάποια πράγματα, μετά σταμάτησα να διαβάζω και ήρθε ο άνθρωπος και με είδε στο θέατρο από κοντά και χάρηκα πάρα πολύ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved