My Style Rocks: Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από το δεύτερο μέρος του ημιτελικού!
Media

My Style Rocks: Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από το δεύτερο μέρος του ημιτελικού!

My Style Rocks: Μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό και το gossip-tv «τρύπωσε» στα παρασκήνια και εξασφάλισε αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από το δεύτερο μέρος του ημιτελικού.

Μπορεί τα κορίτσια να ζορίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του σόου με τις στρατηγικές, τις σκληρές κριτικές και τις μεταξύ τους εντάσεις, σίγουρα όμως στο τέλος κερδίζει πάντα το «καλό» αφού όλες τις θα φύγουν πλουσιότερες σε γνώσεις για τη μόδα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στα καμαρίνια και αποθανάτισε τους κριτές αλλά και τις διαγωνιζόμενες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίες τους για το δεύτερο μέρος του ημιτελικού που θα παρακολουθήσουμε σε μερικές ώρες μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

my-style-(12).jpg

Θυμίζουμε πως στο πρώτο διαγωνιστικό μέρος κάθε fashionista επιμελήθηκε ένα look πάνω σε δικό της concept και το παρουσίασε στις συμπαίκτριές της και την κριτική επιτροπή. Με την ολοκλήρωση των εμφανίσεων, 6 πρώην παίκτριες του MY STYLE ROCKS έκαναν την είσοδό τους στο πλατό.

Η Ρέινα Βενέτη, η Ευτυχία Γαντά, η Τζένη Γεωργιάδου, η Ειρήνη Παπαβασιλείου, η Χαρά Βογδοπούλου και η Ίριδα Παπουτσή περπατούν ξανά στην πασαρέλα του MY STYLE ROCKS, αυτή τη φορά ως τα μοντέλα για τα οποία οι διαγωνιζόμενες θα πρέπει να επιλέξουν outfit και concept.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης επιβραβεύουν την προσπάθεια και μάλιστα σε πολλές από τις εμφανίσεις οι βαθμολογίες κινούνται σε υψηλά επίπεδα. Νέα μέτωπα μεταξύ των διαγωνιζόμενων φαίνεται πως ανοίγουν στον ημιτελικό, ενώ μια επιστροφή στο πλατό ρίχνει λάδι στη φωτιά σε κάποια παλαιότερη διαμάχη…

Δες αποκλειστικές backstage φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved