Βασάλος: Η νέα απάντηση στον Γκότση -«Ήθελαν να με "χτυπήσουν"… βγήκαν και με έκραξαν»
Media

Βασάλος: Η νέα απάντηση στον Γκότση -«Ήθελαν να με "χτυπήσουν"… βγήκαν και με έκραξαν»

 

 Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την αποχώρησή του από το survivor all star, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Πρωινό Μας και σχολίασε την κόντρα του με τον Ηλία Γκότση και τις ατάκες που έχουν ανταλλάξει.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε πει μετά το survivor:

«Έχει βγάλει πικρία μάλλον επειδή ήθελε να γίνει αστείος και δεν το κατάφερε; Αν το χιούμορ μου είναι για το Δελφινάριο, αυτός είναι για τον Κορυδαλλό. Το χιούμορ είναι ένας δείκτης ευφυΐας. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει»!

Με τον Ηλία Γκότση να απαντά μέσα από τα social media: «Μου αρέσει το χιούμορ αλλά καμιά φορά δεν είναι όλα αστεία, όπως τώρα αυτό δεν είναι αστείο, ξεπερνάει τα όρια και προσβάλει εκτός από μένα και δικούς μου ανθρώπους. Ποτέ μου δεν έχω ξεπεράσει τα όρια και δεν έχω προσβάλει δημόσια κάποιον άνθρωπο. Κάποιοι άνθρωποι εκτίθενται μόνοι τους με τα λόγια και τις πράξεις τους. Πρέπει κάποιος τα δικά του προβλήματα να τα ξεπεράσει και επειδή όντως υπάρχει το κάρμα και καμιά φορά γυρνάει, είναι καλό να προσέχουμε και το τι λέμε».

vasalos9.jpg

Και σήμερα, 28 Ιουνίου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Γκότση λέγοντας:

«Έκανε για μένα ένα σχόλιο ο Ηλίας, απάντησα και εγώ αντίστοιχα. Δεν θέλω να το συνεχίσω. Είπα ότι αν εγώ είμαι για το Δελφινάριο, εκείνος είναι για τον Κορυδαλλό, χαριτολογώντας. Ρε παιδιά, εντάξει. Ρε Νίκο δεν καταλαβαίνεις τι εννοούσα; Δεν είπα κάτι παραπάνω, εντάξει παιδιά. Όπως σχολιάζει εμένα έτσι και εγώ σχολιάζω τον Ηλία. Δεν είπα ότι έχει κάνει κάποιο έγκλημα. Προς Θεού, εντάξει! Δεν είχαμε καλή σχέση και ήθελαν να με χτυπήσου. Τους ενόχλησε που έκανα παρέα με τον Τάκη και βγήκαν και με έκραξαν»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved