First Dates: Δεν υπάρχει! Την απέρριψε και ζήτησε να γίνει rotation με την αδερφή της
Media

First Dates: Δεν υπάρχει! Την απέρριψε και ζήτησε να γίνει rotation με την αδερφή της

 First Dates: Δύο αδελφές (Η Όλγα και η Ελένη) πήγαν να βρουν τον έρωτα στο χθεσινό επεισόδιο και σίγουρα αυτό που συνέβη δεν το είχαν ξαναζήσει!

Όλγα και Νίκος κάθισαν στο τραπέζι για να φάνε και να γνωριστούν και αμέσως φάνηκε πως δεν είχαν χημεία και ο Νίκος περίμενε να έρθει η ώρα για να φύγει.

Μάλιστα όταν η Ελένη, ήρθε για να γνωρίσει το δικό της ταίρι, η Ζενεβιέβ πήρε την Όλγα για λίγο από το τραπέζι και ο Νίκος ανακουφίστηκε λέγοντας: «Πραγματικά στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το τελευταίο που με πείραξε. Παρακαλούσα να φύγει».

Όταν ρωτήθηκε από τη σερβιτόρα πως πάει το ραντεβουδάκι του, εκείνος τόνισε: «Χαλαρός είμαι απλά δεν μου αρέσει καθόλου το ταίρι μου και νομίζω είναι πολύ νωρίς να το πω. Καθόλου, καθόλου». Προσθέτοντας ότι: «Ούτε η εμφάνιση με εντυπωσίασε αλλά πίστεψα ότι, κάνοντας μια συζήτηση μπορεί να γίνει κάτι για να συνεχίσει, να δω μια θετική πλευρά. Αλλά έψαχνα, έψαχνα δεν άντεξα άλλο».

Η δε Όλγα είπε στην αδελφή της και την Ζενεβιέβ: «Για να πω την αλήθεια είμαι απογοητευμένη. Δεν μιλάει πολύ, δεν είναι αυτό το πρόβλημα, σε κάποια σημεία παρατηρώ ότι είναι και λίγο αγενής κάπως».

Στη συνέχεια ο Νίκος θα τονίσει: «Πραγματικά σκεφτόμουν μία λύση που να μπορούσε να βρεθεί. Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου, ότι κάτι θα πάει θετικά, αλλά δεν γινόταν με τίποτα αυτό».

Και δεν ήταν μόνο αυτό… Όταν ήρθε ο Γιώργος για να γνωρίσει την Ελένη, η Όλγα συνειδητοποίησε πως είχε μιλήσει στο instagram, με το ραντεβού της αδερφής της.

O Νίκος ακούγοντάς το, της πρότεινε να αλλάξουν ταίρι: «Θα ήθελες να μιλήσεις μ’ αυτόν, να μιλήσω κι εγώ με την αδελφή σου; Μήπως τα πάμε καλύτερα».

Και ο Νίκος διευκρίνισε μιλώντας στην κάμερα: «Σαν μια πρώτη γνωριμία που κάναμε, νομίζω ότι μπορεί να γινόταν κάτι καλύτερο με την αδερφή της. Δεν ήταν ότι είδα την αδελφή της και έπαθα σοκ, είπα τι κουκλάρα, απλά μου φάνηκε, τουλάχιστον από απέναντι όπως κοίταγα, ότι ήταν πάρα πολύ νορμάλ στην συζήτηση».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved