Βαλαβάνη: Τα έξι χρόνια με τον Βασάλο, η επιβεβαίωση του χωρισμού τους και η σχέση τους σήμερα
Media

Βαλαβάνη: Τα έξι χρόνια με τον Βασάλο, η επιβεβαίωση του χωρισμού τους και η σχέση τους σήμερα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα και επιβεβαίωσε το χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μίλησε για τα έξι χρόνια που ήταν μαζί και πως είναι η σχέση τους σήμερα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Δεν σκέφτομαι τίποτα, μόνο εμένα και τον άνθρωπο τον συγκεκριμένο, τον Κωνσταντίνο. Έχω μια απίστευτη και ωραία σχέση με τον Κωνσταντίνο, είμαστε αληθινοί. Ήμασταν ένα ζευγάρι που δείχναμε την προσωπική μας ζωή και το κάναμε αυθόρμητα. Μεγαλώνοντας αλλάζεις… Θέλαμε να κρατήσουμε κάτι για μας, οπότε αποφασίσαμε από κοινού να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε μια χαρά, έχουμε απίστευτη σχέση. Έξι χρόνια ήμασταν μαζί, τον αγαπάω, με αγαπάει».

valavani-vasalos-8.jpg

Και στη συνέχεια επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους: «Ναι, είναι ελεύθερος. Υπάρχει μια τρομερή σχέση με τον Κωνσταντίνο, με πήρε τηλέφωνο όταν βγήκε. Είμαστε πολύ αγαπημένοι, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Όχι, δεν μένουμε μαζί. Και στο παιχνίδι όταν μπήκαμε, δεν ήμασταν μαζί».

vasalos-valavani9.jpg

Όσον αφορά το Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόνισε στην Μπέττυ Μαγγίρα: «Ήταν μια πάρα πολύ καλή οικονομική πρόταση, οι απολαβές ήταν πάρα πολύ καλές. Οπότε, είπα πάμε να το κάνουμε. Δεν το μετάνιωσα, απλά δεν θα ξαναέμπαινα. Ήταν πολύ διαφορετικό το 2017 με 2023. Τις δύο εβδομάδες που έκατσα, έκλαιγα γιατί υπήρχε ανθρωποφαγία, να κάνεις τα πάντα για τα λεφτά. Εγώ δεν θα έμπαινα εκεί να ξεπουλήσω την αξιοπρέπειά μου για τα 5 χιλιάρικα. Κάποιοι κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν άλλη μία εβδομάδα για να μπει κι άλλος μισθός. Με κατηγορούσαν ότι είμαι ο εγκέφαλος που στήνει ψηφοφορίες».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved