Μαζωνάκης: «Πάγωσε» η Ελένη με την ατάκα του – Η φράση που δεν έπρεπε να ξεστομίσει
Media

Μαζωνάκης: «Πάγωσε» η Ελένη με την ατάκα του – Η φράση που δεν έπρεπε να ξεστομίσει

Ο Γιώργος Μαζωνάκης άνοιξε το σπίτι του και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τα 30 χρόνια του στο τραγούδι.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τις επιτυχίες του, λέγοντας πως είναι όλα αποτέλεσμα του ενστίκτου και της ανάγκης του, με πολύ δουλειά όμως.

«Τα τελευταία δύο χρόνια εισπράττω αυτό που πιστεύω πως αξίζω. Ακολουθώ πάντα το ένστικτό μου. Λέω πως με βοήθησαν όλοι και κανένας. Το να μετανιώσω δεν έχει να κάνει με μένα. Ο φόβος του να μην κάνεις αυτό που θέλεις και πιστεύεις είναι κάτι καθημερινό. Σίγουρα δεν είμαι ο άνθρωπος που λέω πως θα τα πάω τέλεια. Πάντα υπάρχουν αμφιβολίες. Εγώ έκανα και κάνω τραγούδια με βάση του τι ήθελα να κάνω εγώ. Ποτέ δεν μου είπε κάποιος από εταιρία τι θα τραγουδήσω ή πώς. Είμαι από τους τραγουδιστές που είπα πάντα αυτά που ήθελα να πω. Ο χρόνος έδειξε πως το ένστικτο μου με έφερε εδώ που είμαι, τα τραγούδια μου να αντέχουν στον χρόνο».

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής είπε πως έχει να αναμετρηθεί μόνο με τον εαυτό του και ανέφερε πως όλοι μας αυτό θα πρέπει να κάνουμε.

mazo21.jpg

«Όταν με ρωτάνε τι είναι ζωή, εγώ λέω πως είναι ο αγώνας με το μέσα μας. Τα πράγματά έρχονται μόνα τους εκεί που πρέπει να έρθουν. Είμαι πάνω στο αντικείμενο μου και δουλεύω πολύ περισσότερο από πριν. Θεωρώ τα πράγματα δεν αλλάζουν αλλά εξελίσσονται. Τρόμο δεν έχω, φόβο έχω κάποιές φορές».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είπε πως η πηγή έμπνευσης του είναι προς καθημερινή αναζήτηση.

«Πορεύομαι στη ζωή με το τι μπορώ να κάνω κάθε μέρα. Τη ζωή μου τη ζω με την αλήθεια και το δίκαιο. Αυτά με διακρίνουν. Η αλήθεια πάει μπροστά τον κόσμο».

Την ώρα που η παρουσιάστρια έλεγε το πρόγραμμα των συναυλιών του, ο Γιώργος Μαζωνάκης την διέκοψε προκειμένου να μιλήσει στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και είπε μία φράση που δεν έπρεπε να ακουστεί στη μεσημεριανή εκπομπή.

eleni-mazo-(2).jpg

Συγκεκριμένα διέκοψε την Ελένη Μενεγάκη και αναφώνησε: «Συγγνώμη ένα λεπτό να πάω λίγο στον Θοδωρή (Κουτσογιαννόπουλο) και να του πω είναι διαφορετικό το live από την κάμερα, είναι το ίδιο όμως… έχει την ίδια κ@@@α και τα δύο…» και τότε η Ελένη αλλά και οι συνεργάτες της «πάγωσαν»!

Και η παρουσιάστρια είπε «έγινε… εγώ θα κλείσω με το καινούργιο σου τραγούδι Μαζώ ακόμα, όλα μου τα θέλω…» και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος απάντησε: «Μου αρέσεις»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved