Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ παντρεύονται – Νεκρός ο Βίκος
Media

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ παντρεύονται – Νεκρός ο Βίκος

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα επιστρέφει και ενώνει τις δυνάμεις της με τον Θέμη εναντίον του Βίκου, ενώ ο Λευτέρης κατηγορείται για την κλοπή των εικόνων. Από την άλλη, ο Γεράσιμος δίνει τέλος στη ζωή του, ενώ ο Βίκος καταλήγει νεκρός! Παράλληλα, η σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ ξεπερνάει όλα τα εμπόδια και το ζευγάρι παντρεύεται.

Ο Θέμης μαθαίνει ότι τον έχουν δηλητηριάσει και στη συνέχεια η ταυτότητα του Φρέντι αποκαλύπτεται. Τότε ο Καστρινός αντιλαμβάνεται ότι την έχει πατήσει σαν... πρωτάρης.

Συγκεκριμένα, πληροφορείται από τον γιατρό του για το δηλητήριο που υπάρχει στο αίμα του και αμέσως ενημερώνει τις Αρχές για τον νέο του υπάλληλο. Η Αστυνομία αναζητά το σήμα του κινητού του Φρέντι και καταφέρνει τελικά να τον εντοπίσει. Παράλληλα, η Κύρα επιστρέφει και ο απρόσμενος γυρισμός της προκαλεί σοκ στην Αλεξία. Στη συνέχεια, ο Θέμης ενώνει τις δυνάμεις του με την πεθερά του για να πάρουν εκδίκηση από τον Βίκο μια και καλή.

Από την άλλη, ο Γεράσιμος καταφέρνει να το σκάσει από την Αστυνομία και αργότερα η μητέρα του, η Ευτυχία, τον πείθει να παραδοθεί.

Στο μεταξύ, άντρες των Αρχών φτάνουν στον αχυρώνα όπου κρύβεται ο Γεράσιμος, προκαλώντας απρόσμενες εξελίξεις, ενώ η Ευτυχία παραμένει στο πλευρό του. Στο μοναστήρι, η Ελισάβετ απευθύνεται για πρώτη φορά στο μωρό που κυοφορεί και αλλάζουν τα συναισθήματά της για την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, η κύηση βρίσκεται σε κίνδυνο και ο γιατρός ενημερώνει τη μοναχή ότι πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Την επόμενη ημέρα, η Ελισάβετ κάνει εισαγωγή για μία επέμβαση εξαιτίας των επιπλοκών που παρουσιάστηκαν στην εγκυμοσύνη και η αγωνία της είναι μεγάλη.

Στη συνέχεια, η κοπέλα μαθαίνει το φύλο του μωρού που περιμένει, ενώ ο Πέτρος αναζητά τρόπους να μπορέσει να της δείξει ότι τη νοιάζεται πραγματικά. Όταν γίνεται καλά, η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι και έρχεται αντιμέτωπη με την οργή της Κασσιανής και του μητροπολίτη.

mavrorodo-(3).jpg

Η Πολυξένη οδηγείται στην Αστυνομία

Η Ελισάβετ διαπιστώνει ότι το κλίμα στη μονή είναι εχθρικό, ενώ στην πύλη την περιμένει ο Πέτρος. Η κοπέλα πηγαίνει και τον συναντάει, αποκαλύπτοντάς του το φύλο του παιδιού τους. Ο νεαρός καταρρέει στα πόδια της και τη σκηνή αυτή την παρακολουθεί ο Γεράσιμος.

Τότε αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει πλέον καμιά ελπίδα για εκείνον και την Ελισάβετ και αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του. Όταν η τελευταία μαθαίνει για την αυτοκτονία του Γεράσιμου, καταρρακώνεται και ο Πέτρος είναι δίπλα της, προσπαθώντας να της δώσει κουράγιο.

Παράλληλα, η Τασούλα αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη Γιάννα μαζί με τον Σταυρίνο και η αντίδραση του νεαρού τής δείχνει πως ίσως να υπάρχουν ακόμη ελπίδες για τη σχέση τους. Στο μεταξύ, ο Λευτέρης με τον Μανόλη βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης και κατηγορούνται για την κλοπή των εικόνων. Ωστόσο, ο Σαράντος γνωρίζει ότι είναι αθώοι και δεν είναι διατεθειμένος να μείνει αδρανής μπροστά σε μία τέτοια αδικία. Πηγαίνει, λοιπόν, και βρίσκει την Πολυξένη, απαιτώντας να πάει στις Αρχές και να πει όλη την αλήθεια.

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος και ο Σταυρίνος ανακαλύπτουν ότι εκείνη κρύβεται πίσω από το τηλεφώνημα στην Αστυνομία. Έτσι, λοιπόν, πηγαίνουν εκεί και αποκαλύπτουν στις Αρχές όλα όσα γνωρίζουν. Τελικά, η Πολυξένη οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα, όπου συναντάει τον Λευτέρη και ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. Έπειτα, η γυναίκα παραδέχεται στην Αστυνομία την αλήθεια για τις εικόνες, ενώ η Κασσιανή φυλακίζεται για τα δικά της σφάλματα και ζητάει μετάνοια από τον μητροπολίτη.

Η πρώτη συνάντηση της Φιλαρέτης με τον γιο της

Η Φιλαρέτη πηγαίνει στην Πάτρα και παρακολουθεί κρυφά την Αλεξία προκειμένου να την οδηγήσει στον γιο της. Λίγο αργότερα, βρίσκεται έξω από την πόρτα του Βίκου-και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά το σκληρό πρόσωπό του. Η συνάντησή τους προκαλεί και στους δύο πόνο, ενώ όταν η Φιλαρέτη επιστρέφει στο μοναστήρι την περιμένει μία απρόσμενη έκπληξη.

Ο Βίκος εμφανίζεται εκεί και της ζητάει να τον κρύψει και εκείνη το κάνει. Στο μεταξύ, ο Φρένα έχει μια πληροφορία για τον Βίκο που ενδιαφέρει τον Γιαννίκο και τον Καστρινό και ζητάει να την ανταλλάξει με την ελευθερία του. Παράλληλα, η Αλεξία μαθαίνει την αλήθεια από την Κύρα για την απαγωγή της και όσα έχει κάνει ο Βίκος και τα χάνει. Λίγο αργότερα, η τελευταία μαζί με τον Θέμη τοποθετούν κοριό στην κοπέλα για να παρακολουθούν τις κινήσεις της.

Εντωμεταξύ, η Φιλαρέτη βοηθάει τον Βίκο να φύγει κρυφά από το μοναστήρι, ενώ ο Θέμης τον ψάχνει για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους. Στη συνέχεια η Αλεξία συναντάει τον Βίκο, ο οποίος προσπαθεί να ξεφύγει από τον Θέμη, ενώ λίγο αργότερα λαμβάνει χώρα η τελευταία συνάντηση του νεαρού με τη Φιλαρέτη. Μερικές ώρες μετά, η αναμέτρηση με τον Θέμη αποβαίνει μοιραία για τον Βίκο, καθώς καταλήγει νεκρός! Από την άλλη, ο Πέτρος και η Ελισάβετ αφήνουν πίσω τους τα λάθη του παρελθόντος και αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη τους και να μεγαλώσουν μαζί το μωρό που περιμένουν.

Ύστερα από λίγες ημέρες, το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύεται με τις ευλογίες του Λευτέρη και της οικογένειας Καστρινού, έχοντας ως κουμπάρους τον Παναγιώτη και την Όλγα, και αναμένουν να έρθει στη ζωή το κοριτσάκι τους, στο οποίο έχουν αποφασίσει να δώσουν το όνομα Ζωή.

Πηγή: my tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved