Survivor - Μπόγδανος: Παραδέχτηκε ότι έγραψε τη λίστα - «Όντως με έκανε unfollow ο Γκότσης;»
Media

Survivor - Μπόγδανος: Παραδέχτηκε ότι έγραψε τη λίστα - «Όντως με έκανε unfollow ο Γκότσης;»

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι πια παρελθόν για το survivor all star και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο Πρωινό Μας και μεταξύ άλλων παραδέχθηκε ότι εκείνος έγραψε τη λίστα στον Ηλία Γκότση και στεναχωρήθηκε όταν ενημερώθηκε ότι ο Γκότσης τον έχει κάνει unfollow στο Instagram.

Ο Ηλίας Μπόγδανος είπε: «Η λίστα Γκότση ήταν ένα χαρτάκι που δε θέλει πολλή σκέψη για να καταλάβει κάποιος πως το έχω γράψει εγώ, γιατί δεν ήξερε αγγλικά ο Ηλίας. Οπότε μου ζητήθηκε να γράψω αυτή τη λίστα. Τώρα από εκεί και πέρα, αυτό το πράγμα η παραγωγή το γνώριζε. Δεν το αρνούμαι. Εγώ έγραψα το χαρτάκι. Δεν το έδωσα εγώ, δεν είχα την επικοινωνία με αυτόν τον άνθρωπο που δόθηκε το χαρτάκι.»!

survivorgreece_356205851_1323855548207809_5434427438367672784_n.jpg

Και τόνισε: «Ο Ηλίας κατά τη δική μου γνώμη και τα λεγόμενα ανθρώπων της παραγωγής δεν έφυγε για το χαρτάκι. Με το που τελείωσε όλο αυτό, εγώ πήγα και έπιασα τους ανθρώπους της παραγωγής και είπα ακριβώς πως έχει η κατάσταση. Και μου είπαν πως ο Ηλίας δεν φεύγει μόνο για αυτόν τον λόγο. Από τη στιγμή που παρέμεινα, δίκαια για μένα, η απάντηση είναι εκεί πέρα. Όποιος παρανομούσε έφευγε»!

Όταν η δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Ηλία Γκότση για το unfollow μετά την αποβολή του από το «Survivor All Star», σάστισε και αναφώνησε: «Όντως; Εντάξει! Στενάχωρο».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Πρωινό Μας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved