Μπαλανίκα: Οι τελευταίες μέρες του Κακέτση πριν πεθάνει-Η τελευταία επικοινωνία με τον Γιώργο Μαρίνο
Media

Μπαλανίκα: Οι τελευταίες μέρες του Κακέτση πριν πεθάνει-Η τελευταία επικοινωνία με τον Γιώργο Μαρίνο

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μιλά για τις τελευταίες στιγμές του Στηβ Κακέτση, την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Μαρίνο αλλά και τον γιο της.

Στην συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για τον Στηβ Κακέτση, : «Δεν έχει σημασία που ο Στηβ Κακέτσης ήταν πρώην σύζυγός μου, ήταν οικογένεια για εμένα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο 25 χρόνια μαζί και έχετε ένα παιδί, οι σχέσεις δεν αλλάζουν. Είναι οικογένεια όπως και να ‘χει. Γι’ αυτό όταν συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό είσαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο».

201910171113200.6325_KATIANA_MPALANIKA_16102019.jpg

Σχετικά με την απώλειά του και πώς την βίωσε είπε: « Είχα κοντά μου μια κοινή φίλη μας που βίωνε όλη την κατάσταση με τον ίδιο τρόπο με εμένα και με βοήθησε πάρα πολύ. Η κόρη της φίλης μας με βοήθησε πάρα πολύ σε όλα τα διαδικαστικά που έπρεπε να γίνουν. Αν δεν είχα αυτές τις δυο γυναίκες δίπλα μου δεν θα τα κατάφερνα. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ήταν τόσο ωραίος, γεμάτος ζωή, δυναμικός να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, θα ήταν για εμένα πολύ άσχημο. Το ότι μετά την απώλειά του εγώ πήγαινα στο θέατρο ήταν μεγάλη βοήθεια. Οι τελευταίες εβδομάδες πριν ”φύγει” ήταν πολύ δύσκολες για εκείνον. Είναι κρίμα που βασανίζονται οι άνθρωποι και δεν τους δίνουν ένα τέλος, όταν το θέλουν και οι ίδιοι. Είμαι υπέρ της ευθανασίας».

Και συμπλήρωσε: «Ο Στηβ για πέντε χρόνια είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη και ήθελε να πεθάνει. Δεν έχει νόημα να κάνεις σε κάποιον μεταγγίσεις, συνέχεια εξετάσεις όταν έχουν ”κλατάρει” όλα τα όργανά του. Ποιος είναι ο λόγος που γίνεται αυτό;».

Αναφορικά για την σχέση με τον γιο της σημείωσε: «Τον γιο μου τον μεγάλωσα εγώ και έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Τσακωνόμαστε κιόλας, ειδικά παλιότερα ακόμη περισσότερο. Ήταν προαποφασισμένο από εμένα ότι το παιδί μου θα πάει στο εξωτερικό επειδή είναι πολύ έξυπνο. Πίστευα ότι στην Ελλάδα θα πήγαινε «χαμένο», ενώ εκεί άνθισε».

Τι θυμάται από την πρώτης της γνωριμία με τον Γιώργο Μαρίνο;

«Είχα πάει να ζητήσω δουλειά και μου είπαν ότι ο Γιώργος Μαρίνος ζητούσε μια τραγουδίστρια και έτσι πήγα εκεί. Όταν μπήκε και ξεκίνησε η ορχήστρα εγώ ήμουν χάλια. Δεν μπορούσα, ακολουθούσα μια το ένα όργανο, μια το άλλο. Έλεγαν του Γιώργου Μαρίνου ”τι όμορφο που είναι αυτό το κορίτσι. Γιατί δεν το αφήνετε εκεί και απλώς να μην τραγουδάει;”. Νύχτες ολόκληρες ο Γιώργος βασανίστηκε να με μάθει να κάνω κινήσεις και μου έλεγε ”όχι σαν τον φαντάρο Κατιάνα μου, σε παρακαλώ”. Τελικά μετά το ”φανταριλίκι” έγινα σύμβολο του σεξ. Με τον Γιώργο Μαρίνο είχαμε σχέση ζωής. Κάποια στιγμή με είχε ερωτευτεί και υπήρξαμε μαζί», περιέγραψε.

200911111200590.4879_MARINOS_MPALANIKA_11112009.jpg

«Η τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο ήταν όταν παίξαμε μαζί στο ”Παρακαλώ ας μείνει μεταξύ μας”. Από τότε και έπειτα ”έπεσε” σιγή ασυρμάτου. Ο γιος μου είχε πάει να τον δει και ο Γιώργος Μαρίνος τον ρώτησε τι κάνω. Δεν με στενοχωρεί που δεν έχουμε επικοινωνία από τη στιγμή που το έχει αποφασίσει. Αν ήθελε να με δει, θα με ζητούσε», πρόσθεσε.

Σχετικά με τον ρόλο της «Σάσας του «Dolce Vita» σχολίασε: «Αγαπήθηκε και αγαπιέται ακόμα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Έρχονται μικρά παιδιά και μου μιλάνε για το ρολό αυτό. Είδα το ρολό της ”Σάσας” ως έναν γκέϊ, αλλά σε γυναίκα. Καμία γυναίκα δεν θα χρησιμοποιούσε τις φράσεις που έλεγε η ”Σάσα”. Είχα πολλούς γκέϊ φίλους και σκεφτόμουν όλα αυτά που έχω ακούσει όπως το: ”σχολάει η οικοδομή”, ποια γυναίκα θα το έλεγε;»

«Έχω κρατήσει όσες επαφές μπορώ με την Άννα Παναγιωτοπούλου. Με τον Αλέξανδρο Ρήγα δεν κρατήσαμε καμία επαφή. Μου χάλασε και μου μαύρισε την ψυχή και δεν θέλω», αποκάλυψε.

200806301251550.3319_KATIANA_MPALANIKA_27062008.jpg

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε και σχετικά με την ψυχοθεραπεία: «Πάντα μπορεί να υπάρχει μέσα σου κάτι που σχετίζεται με την κατάθλιψη απλώσω μπορεί να το αντιμετωπίσεις διαφορετικά. Εγώ αντιμετωπίζω διαφορετικά την κατάθλιψη μεγαλώνοντας και βρίσκοντας τον άνθρωπο που με οδηγεί με τον κατάλληλο τρόπο. Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι ο ψυχοθεραπευτής, αλλά ο νευρολόγος. Τέλειωσαν για εμένα οι ψυχίατροι και οι ψυχοθεραπευτές. Δεν τους θέλω γιατί σου δίνουν χάπια που σε κάνουν ”ζόμπι”».

«Έχω δεχτεί ενοχλητικό φλερτ στο παρελθόν αλλά ήμουν πολύ περίεργη και έδερνα κιόλας. Έχω δείρει άσχημα κάποιον», είπε κλείνοντας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved