Γεωργία Μεσαρίτη: «Είμαι ευγνώμων για το "Κάνε ότι κοιμάσαι" και την ομάδα που συνεργάστηκα»
Media

Γεωργία Μεσαρίτη: «Είμαι ευγνώμων για το "Κάνε ότι κοιμάσαι" και την ομάδα που συνεργάστηκα»

Την Γεωργία Μεσαρίτη την είδαμε στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Πάνω από πέντε εκατομμύρια άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει έστω και ένα επεισόδιο στο ERTFLIX.

Η ίδια μιλά για όλα σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

  • Τι κρατάτε εσείς από αυτήν τη σειρά;

Όλα τα όμορφα συναισθήματα που γεννήθηκαν μέσα από αυτήν τη δουλειά. Είμαι ευγνώμων για αυτήν τη σειρά και την ομάδα με την οποία συνεργάστηκα. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη από το πώς ανταποκρίθηκε το κοινό σε ό,τι δημιουργήσαμε. Πολλές φορές με ρωτούσαν διάφοροι άνθρωποι για τη σειρά, μου έλεγαν «αχ, η κόρη μου είναι σαν και σένα». Από αυτό και μόνο αντιλαμβάνεσαι ότι το κοινό ταυτίστηκε με την ηρωίδα.

mesariti2.jpg
  • Έχετε βιώσει αντίστοιχα κάποια απώλεια στη δική σας διαδρομή ζωής, από την οποία αντλήσατε τρόπον τινά υλικό για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του ρόλου σας;

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν στιγμές, ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο, σε μια πολύ δύσκολη σκηνή αποχωρισμού, κατά τις οποίες σκεφτόμουν διαρκώς έναν πολύ αγαπημένο μου άνθρωπο.

  • Πώς διαχειριστήκατε εσείς την απώλεια στην προσωπική ζωή σας;

Άφησα τη λύπη και το πένθος να βρουν το χώρο τους μέσα μου. Αποδέχτηκα την ύπαρξή τους και τα βίωσα όπως έπρεπε. Όσο διώχνεις και καταπιέζεις το συναίσθημά σου, αυτό θα επανέλθει δέκα φορές μεγαλύτερο αργότερα. Επομένως είναι σοφότερο να ζεις με αυτό και να κρατάς τις όμορφες στιγμές που πέρασες με τον αγαπημένο σου άνθρωπο, είπε η Γεωργία Μεσαρίτη στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved