Μενεγάκη- Πούμπουρας: Έλυσαν την παρεξήγηση – Έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Ενοχλούμε κανέναν;
Media

Μενεγάκη- Πούμπουρας: Έλυσαν την παρεξήγηση – Έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Ενοχλούμε κανέναν;

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Σάββας Πούμπουρας έλυσαν στον αέρα της εκπομπής την όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους μετά τα unfollow.

O Σάββας είπε: «Το ξέρεις ότι είναι η τελευταία φορά που μαγειρεύουμε εδώ μαζί ε; Την άλλη εβδομάδα θα μαγειρεύουν ο Τσούλης και ο Παπακώστας. Δεν θα ξαναμαγείρεψουμε δίπλα δίπλα, την άλλη φορά τώρα αλλού… Εκτός».

eleni-savvas-(1).jpg

Και η Ελένη Μενεγάκη τότε του απάντησε: «Κατ’ αρχήν έχεις το Instagram που λες και είναι το δικό σου κανάλι, νιώθεις τόσο άνετα που δεν αισθάνεσαι ότι μπαίνεις σε έναν χώρο για να μαγειρέψεις. Τώρα θες γιατί είναι το σπίτι σου; Γιατί το φτιάχνεις όπως θέλεις; Έχεις πολύ μεγάλη άνεση για όλα αυτά που κάνεις μόνος. Γι’ αυτό και δεν σε φοβάμαι, ακόμα κι αν κάτι δεν σου πάει, στο τέλος ωραίο θα είναι. Απλά μπορεί να μην είναι έτσι όπως το περίμενες εσύ».

eleni-savvas-(2).jpg

Με τον Σάββα Πούμπουρα να τονίζει: «Αυτά συμβαίνουν. Και μου άρεσε που είπες ότι εμείς έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Είμαστε παρορμητικοί. Αλήθεια είπες. Δεν κατάλαβα, ενοχλούμε κανέναν;».

eleni-savvas-(8).jpg

Ενώ δεν δίστασε να πει κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Σάββας κάνοντας πλάκα ότι την επόμενη σεζόν θα εργάζεται στους διαδρόμους των αεροδρομίων.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved