Αρναούτογλου: Η on air «συγγνώμη» στον Κουτσόπουλο για τη δήλωσή του! «Τον στενοχώρησα»
Media

Αρναούτογλου: Η on air «συγγνώμη» στον Κουτσόπουλο για τη δήλωσή του! «Τον στενοχώρησα»

Μετάνιωσε για τη δήλωση που είχε κάνει σχετικά με την παρουσίαση της Φάρμας από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

«Το σοκ το μικρό ή το μεγάλο, ήταν αυτή η πληροφορία ότι τη Φάρμα θα την παρουσιάσει ο Κουτσόπουλος. Εμένα δε μου αρέσει καθόλου ως ιδέα, γιατί ξέρω πως είναι αυτή η φάση του να παρουσιάσεις ένα ριάλιτι.Αν δω τον άνθρωπο και είναι καλός, έχω πει πολλές φορές ότι ζητάω συγγνώμη. Μπορεί οι άνθρωποι κάτι να έχουν δει που δεν το έχω δει εγώ. Σαν σκέψη δε μπορώ να φανταστώ ξέροντας τι σημαίνει “Φάρμα” και πώς πρέπει να την παρουσιάσεις για να βγάλεις πράγματα.Εκτός αν ο άνθρωπος είναι ένα υπερταλέντο που δεν το ξέρουμε. Εγώ να πάω να κάνω τον κριτή του MasterChef; Δεν είναι έτσι. Σαν πρώτη ιδέα δεν μου πάει ένας σεφ να παρουσιάσει ένα ριάλιτι επιβίωσης σε φάρμα», είχε πει ο παρουσιαστής.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-172023-112859-pm.jpg

Σε νέες του δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, είπε πως έκανε λάθος.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-172023-112902-pm.jpg

«Όταν το διάβασα μου φάνηκε λίγο ότι δεν μου άρεσε. Ότι ένας σεφ θα παρουσιάσει τη Φάρμα, ίσως επειδή το είχα κάνει και ξέρω τις δυσκολίες αλλά θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν έχουμε μιλήσει, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, ούτε συνέντευξη του έχω πάρει. Θέλω να του ζητήσω λοιπόν συγγνώμη γιατί λέω, τώρα εγώ... γιατί να βγάλω αυτή την σκέψη... τώρα βέβαια από την άλλη κάνω ραδιόφωνο κι εκεί λέω αυτό που νιώθω. Μετά σκέφτηκα γιατί εγώ αυτόν τον άνθρωπο τον στενοχώρησα. Πώς και γιατί αφού δεν τον έχεις δει. Γιατί τον κρίνεις πριν να τον δεις... Μπορεί τον άνθρωπο να τον στενοχώρησα», είπε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved