Σκορδά: Η σκέψη για βραδινή ζώνη, οι διακοπές με τους γιους της & η μεγάλη αλλαγή στα προσωπικά της
Media

Σκορδά: Η σκέψη για βραδινή ζώνη, οι διακοπές με τους γιους της & η μεγάλη αλλαγή στα προσωπικά της

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και για τις συζητήσεις για την επόμενη.

Τα σχέδιά της και τις κρίσιμες συναντήσεις των επόμενων ημερών που θα κρίνουν πολλά αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και για το τι μέλλει γενέσθαι στα επαγγελματικά της.

FAIH-SKORDA.jpg
7996173

«Είναι η πρώτη χρονιά στον ΣΚΑΙ, τελειώνει η χρονιά και περιμένουμε να δούμε πώς θα δομηθούν τα πράγματα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ήξερα από την αρχή ότι θα είναι μία χρονιά που θα «χτίσουμε» και πως χρειάζεται πολλή δουλειά και αρκετός χρόνος. Περιμένουμε την επόμενη σεζόν να βάλουμε τα δυνατά μας», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Για την αλλαγή ώρας στην εκπομπή της σχολίασε: «Μου έγινε μια κουβέντα πριν από λίγες εβδομάδες, το συζητήσαμε. Είμαι ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο και μακάρι να πάει καλά. Ουσιαστικά είναι μέχρι και τις 14.00. η πρόταση ήταν 12.00-14.00 που μου έγινε από το κανάλι. Άκουσα τα επιχειρήματα, δεν ήταν πιεστικοί, το συζητήσαμε και είπαμε να το δοκιμάσουμε. Όταν είχα πάει στον ΣΚΑΙ είχα δεχθεί πρόταση να τελειώνει η εκπομπή στις 13.00, οπότε το κανάλι είχε αυτή την επιλογή».

skorda-(1).jpg

«Ξέρω ότι ακούγονται πολλά, πολλές φορές όμως το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό και από συζητήσεις που μπορεί να γίνονται. Ελπίζω από την επόμενη βδομάδα να είναι πιο ξεκάθαρες οι καταστάσεις για το ”Πρωινό μας”», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

Και πρόσθεσε: «Μετά την παρουσίαση του The Voice, σκέφτηκα να μετακινηθώ στην βραδινή ζώνη αλλά τελικά είπα όχι. Δεν περίμενα να μου αρέσει η παρουσίαση του The Voice, ζορίστηκα. Πάντα όταν μου γινόταν πρόταση για δύο projects, και καθημερινό και βραδινό, μου φαινόταν βουνό».

skorda-(2).jpg

Γιατί δεν αποδεχόταν πρόταση για βραδινή εκπομπή;

«Δεν αποδεχόμουν προτάσεις για βραδινή εκπομπή, επειδή τα παιδιά μου ήταν σε πιο μικρή ηλικία και δεν το ήθελα. Κάποια στιγμή, θέλω να περάσω και σε κάτι άλλο αν μπορώ να ανταπεξέλθω και αν έχω προτάσεις. Όταν μου έγινε η πρόταση για παρουσίαση του The Voice, είχα αγχωθεί πάρα πολύ και δεν το ήθελα, εν τέλει το ευχαριστήθηκα και το σκέφτομαι. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να περάσω στην βραδινή ζώνη», παραδέχθηκε η Φαίη Σκορδά.

Τι θέλει να της φέρει το καλοκαίρι;

Θέλω το καλοκαίρι να μου φέρει ηρεμία στα επαγγελματικά μου, όπως τα ονειρεύομαι. Θέλω να ευχαριστηθώ κάποιες μέρες διακοπών με τα παιδιά μου, γιατί πέρσι δεν ήξερα πού πατάω και πού βρίσκομαι. Το γεγονός ότι πέρσι υπέγραψα αργά στον ΣΚΑΙ δεν μου επέτρεψε να είμαι ήρεμη το καλοκαίρι και κάτι πιο προσωπικό να καταφέρω να κάνω τη μετακόμιση το καλοκαίρι», τόνισε κλείνοντας η παρουσιάστρια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved