Γερμανού: Η πρώτη αντίδραση στην μετακίνηση του Τσουρού απέναντι από την εκπομπή της
Media

Γερμανού: Η πρώτη αντίδραση στην μετακίνηση του Τσουρού απέναντι από την εκπομπή της

Ο Κώστας Τσουρός τη νέα τηλεοπτική σεζόν παραμένει στο Μega αλλά σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ δεν θα είναι στην εκπομπή Mega Καλημέρα αλλά αναλαμβάνει δική του εκπομπή.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται και του Χάρη Λεμπιδάκη, ο Κώστας Τσουρός πάει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Πώς αντέδρασε στην είδηση η Ναταλία;

tsouros-(2).jpg

«Και ο ΑΝΤ1 και το MEGA λες και το κάνουν επίτηδες. Λένε: θα της βάζουμε απέναντί της φίλους της. Την Ελίνα, την Αντελίνα, τον Χάρη, την Καραβάτου, παλιότερα τον Κωστόπουλο. Μια φορά δεν μου έχουν βάλει έναν άνθρωπο που να μου είναι τουλάχιστον άγνωστος», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού

«Έχει τεράστιο δίλημμα ο Κώστας. Ξέρει την παρέα μας, ξέρει πώς πάει, ξέρει πώς λειτουργεί, θέλει ταυτόχρονα να κάνει κάτι μόνος του και του λένε: αν θέλεις να το κάνεις, καν’ το απέναντί τους», είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος με τη Ναταλία να συμπληρώνει:

tsouros-(3).jpg

«Ο Κώστας είναι πάρα πολύ καλός, κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις και πιο καυστικές, ξέρει και ενημέρωση βέβαια. Ό,τι και να γίνει, δεν πάει να είναι 13:50-16:30 ακριβώς απέναντί μας, τον αγαπάμε, του ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα τον παίρνουμε FaceTime κάθε Σαββατοκύριακο να του κάνουμε τα νεύρα μαρμελάδα. Καλή επιτυχία στο αγόρι μας»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved