J2US: Ο ημιτελικός στην κορυφή της τηλεθέασης!
Media

J2US: Ο ημιτελικός στην κορυφή της τηλεθέασης!

J2US: O ημιτελικός του Just the 2 of Us τα είχε όλα και μία φαντασμαγορική έναρξη με «Ρεσιτάλ ερμηνείας», το νέο τραγούδι του Νίκου Κοκλώνη που ξεσήκωσε το κοινό.

Το κορυφαίο μουσικό σόου, το J2US, στον Alpha, που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης και στο 16ο live σημειώνοντας ποσοστά που έφτασαν μέχρι και 20,9%.

To #j2us ήταν πρώτο trend στο twitter για 7 ώρες με περισσότερα από 6000 twitts.

Η εκπληκτική εικόνα των εμφανίσεων των καλεσμένων αλλά και των συμμετεχόντων κράτησε τα βλέμματα στραμμένα στο J2US, καταγράφοντας πρωτιά τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στο σύνολο του κοινού 16,7% και στις ηλικίες 18-54 κατέγραψε ποσοστό 13,2 % φτάνοντας μέχρι και στο 18,8%.

KOKLONIS3.jpg

Το γυναικείο κοινό ξεχώρισε για μία ακόμη φορά το J2US χαρίζοντας του υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με τις γυναίκες ηλικίας 25-44 να σημειώνουν μέχρι και 25,5%.

Τα 6 ζευγάρια εντυπωσίασαν κοινό και κριτική επιτροπή με τις ερμηνείες τους, όμως μόνο τέσσερα κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό. Ο Γιώργος Κοψιδάς με τη Στεφανία Ρίζου και ο Άρης Σοϊλέδης με τη Μαριάντα Πιερίδη ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους στον ημιτελικό και αποχαιρέτησαν το J2US.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση στη σκηνή της Λένας Ζευγαρά που τραγουδώντας τις επιτυχίες της ξεσήκωσε το κοινό.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η Καλομοίρα που τραγούδησε το νέο της τραγούδι αλλά και επιτυχίες από το παρελθόν που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Ιάσονας Παπαματθαίου & Ηρώ, Λουίζα Πυριόχου & Καλομοίρα, Φελίσια Τσαλαπάτη & Τριαντάφυλλος και Ναταλία Αργυράκη & Γιώργος Βογιατζάκης ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον μεγάλο τελικό το Σαββατο 8 Ιουλίου στις 21.00 στον Alpha, όπου ένα ζευγάρι θα κερδίσει.

Έχει Πάρτι εδώ στο J2US!

«Just the 2 of Us»

Ο μεγάλος τελικός το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 21:00 ζωντανά στον ALPHΑ!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved