Γλυκάνισος: Το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο
Media

Γλυκάνισος: Το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο

Ο απόλυτος έρωτας του Στρατή και της Ραζάν κυριαρχεί κόντρα σε όλα τα εμπόδια. Το φινάλε της αγαπημένης σειράς Γλυκάνισος, σήμερα στις 18.45, στον ΣΚΑΪ.

Δύο τραγικά γεγονότα και μία επίθεση έγιναν η αφορμή για να γνωριστούν ο Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου) και η Ραζάν (Ε. Πιερίδου). Και έτσι ξεκίνησε ο έρωτάς τους, ένας δυνατός έρωτας που γεννήθηκε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι δυο τους ρίσκαραν, ονειρεύτηκαν, πήγαν ενάντια σε όλους , κατάφεραν να επιβιώσουν και να ενώσουν δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους.

Σήμερα, στις 18.45, γράφεται το φινάλε του «Γλυκάνισου», σε ένα επεισόδιο, λυτρωτικό για τους ήρωες της σειράς.

Στο τελευταίο επεισόδιο, βλέπουμε τους ήρωες του Γλυκάνισου, χρόνια μετά, όπου τίποτα δεν είναι ίδιο.

Ο Στρατής και η Ραζάν έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τον μικρό Φίλιππο, αλλά και την κόρη του Στρατή και της Ελεάνας (Ε. Δημητροπούλου).
Η Ελεάνα παραμένει στη φυλακή, αλλά ήρεμη πια, αφού έχει πάρει τη σωστή απόφαση για την ίδια και το παιδί της.

Ο Έκτορας (Α. Σταματάκης) είναι ευτυχισμένος έχοντας στο πλευρό του τη Μαριλένα (Α. Σιδηροπούλου) ενώ η Ανθή (Α. Ιωαννίδου) με τον Νικήτα (Φ. Καράλης) περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η Αλίκη (Μ. Μαρνέλη) επιστρέφει ξανά στη Μυτιλήνη και κάνει μία νέα αρχή στη δουλειά της αλλά και τη ζωή της κοντά στον Ραφαήλ (Α. Γιαννακός).
Η Μαργαρίτα (Θ. Βοσταντζόγλου) με τη μικρή Αμάλ μετακομίζουν στην Αθήνα ενώ ο Άγγελος (Β. Αθανασόπουλος) παραμένει στο νησί, έχοντας δίπλα του τη Δανάη (Π. Ζάχρα).

Ο Ευστρατίου (Χ. Ασημακόπουλος) καταφέρνει να γλιτώσει και συνεχίζει τις παράνομες δραστηριότητές του.

Η οικογένεια Δεμίρη ζει την απόλυτη ευτυχία, έχοντας κοντά παιδιά και εγγόνια ενώ περιμένει και νέα μέλη που θα μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την οικογένεια.

Η ιστορία φτάνει στο τέλος της, οι ήρωες βρίσκουν τις ισορροπίες τους και ο έρωτας, όπως και ο μεθυστικός Γλυκάνισος, νοτίζει ανεξίτηλα κάθε τι στο πέρασμά του και μας υπενθυμίζει πως η καρδιά δεν κάνει λάθη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved