Σίσσυ Χρηστίδου: To δημόσιο «ευχαριστώ» μετά το φινάλε της εκπομπής: «Ομάδα πολύτιμη»
Media

Σίσσυ Χρηστίδου: To δημόσιο «ευχαριστώ» μετά το φινάλε της εκπομπής: «Ομάδα πολύτιμη»

Φινάλε έκανε το μεσημέρι της Κυριακής (2-07) η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι στο Mega. To δημόσιο «ευχαριστώ» της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής μιας που αποχωρίζεται την Ελένη Βουλγαράκη από την ομάδα της. «Ήρθε η στιγμή και αυτό το κορίτσι να πάει σε άλλο επαγγελματικό δρόμο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Της είχα πει από την πρώτη χρονιά ότι «όσο θες να ‘σαι εδώ, θα ‘σαι, «όσο είμαι εγώ εδώ, θα ‘χεις δουλειά». Την αγαπώ πάρα πολύ πέρα από την επαγγελματική μας σύνδεση, είναι μια αγνή και καθαρή ψυχή», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το ήξερα ότι δεν θα είμαι καθόλου ψύχραιμη και σκεφτόμουν τι πρέπει να πω, γιατί τα συναισθήματά μου είναι τόσα πολλά», είπε η Ελένη Βουλγαράκη με δάκρυα στα μάτια.

sissychristidou_357266161_229039569958364_5733882499116930092_n.jpg

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής όλοι οι συντελεστές βγήκαν για φαγητό και λίγες ώρες μετά η Σίσσυ μέσα από το Instagram της αποχαιρέτησε το κοινό της ευχαριστώντας άπαντες για τα στήριξη!

«End of season 5! 🥹❤️
Χρονιά γεμάτη…
Γεμάτη αγάπη, χαρά, κέφι, αγωνία, δουλειά, πίεση, αγκαλιές, κλάματα, γέλια…
Σας ευχαριστώ που κρατάτε αυτή την παρέα ενωμένη.. σας ευχαριστώ που κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα μας…
Ελπίζω να είστε τόσο ευλογημένοι όλοι στη δουλειά σας και να πορεύεστε με οικογένεια…
Οικογένεια δεμένη, αγκαλιά ανεκτίμητη.
Ομάδα πολύτιμη.
Χρωστάω τόσα «ευχαριστώ» που ότι γράφω μοιάζει λίγο.. υπέροχοι μου άνθρωποι, τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς εσάς.. σας αγαπώ πολύ.. ❤️», έγραψε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved