Survivor All Star Τελικός: Ο Σάκης Κατσούλης ο μεγάλος νικητής!
Media

Survivor All Star Τελικός: Ο Σάκης Κατσούλης ο μεγάλος νικητής!

Survivor All Star τελικός: Σάκης Κατσούλης ή Νίκος Μπάρτζης; Η ερώτηση απαντήθηκε με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης. 

Πέρασαν έξι ολόκληροι μήνες για να φτάσουμε στον αποψινό μεγάλο τελικό reality επιβίωσης με έπαθλο για τον νικητή επιπλέον 100.000 ευρώ από το ποσό που είχε συμφωνήσει για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο κάθε εβδομάδα.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλοι οι παίκτες από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα ήταν πάρα πολλές. Ειδικά για τους δύο φιναλίστ, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη που έτυχε να βρίσκονται στο παιχνίδι από την day 1.

Οι προκλήσεις πάρα πολλές, η ανάγκη για επιβίωση πιο έντονη από ποτέ και οι πειρασμοί χιλιάδες. Όμως, οι δύο παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στο Γαλάτσι και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο και έμειναν προσηλωμένοι στο στόχο τους προκειμένου να τον πετύχουν.

Οι απόψεις τις τελευταίες μέρες ήταν πολλές. Κάποιοι έλεγαν πως ο Σάκης Κατσούλης δεν θα κατάφερνε να πάρει για δεύτερη φορά έπαθλο μετά τη νίκη του το 2021. Ο ίδιος βέβαια ήθελε να καταρρίψει κάθε προγνωστικό και να αποδείξει πώς εφόσον το είχε κάνει μία φορά, μπορούσε να το ξανακάνει.

Από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος είχε αποχωρήσει το 2021 από το παιχνίδι λόγω σοβαρού τραυματισμού του στο πόδι, επανήλθε δύο χρόνια αργότερα με την ανάγκη να φτάσει επιτέλους τον στόχο του και η αλήθεια είναι πως κατάφερε να διώξει τόσο τον Μάριο Πρίαμο που ήταν φαβορί όσο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Απόψε, η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον νικητή του Survivor All Star όπως τον επέλεξε το κοινό, βρήκε και τους δύο φιναλίστ μουδιασμένους!

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν το σήκωσε για δεύτερη φορά, κάνοντας τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους να πετάνε από τη χαρά τους!

Φυσικά, οι γονείς του, η αδελφή του, οι ανιψιές του και η εννοείται και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά του για να τον αγκαλιάσουν και να τον συγχαρούν όπως βέβαια και οι άλλοτε συμπαίκτες του που τον στήριζαν.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved