Μενεγάκη – Στάνκογλου: Το τηλεφώνημα του ηθοποιού και η συνάντηση στην Άνδρο
Media

Μενεγάκη – Στάνκογλου: Το τηλεφώνημα του ηθοποιού και η συνάντηση στην Άνδρο

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους αποκάλυψε το τηλεφώνημα που είχε κάνει στην παρουσιάστρια όταν είχε βρεθεί στην Άνδρο. 

O ηθοποιός αποκάλυψε ότι της είχε τηλεφωνήσει πέρυσι το καλοκαίρι που ήταν στην Άνδρο προκειμένου να βρεθούν αλλά τελικά δεν τα είπαν γιατί η Ελένη δεν ήταν στο νησί της αλλά έκανε σκαφάτες διακοπές στο Ιόνιο εκείνη την περίοδο.

Φέτος όμως ο Γιάννης της είπε από νωρίς πότε θα είναι στην Άνδρο με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και προκειμένου να βρεθούν στον επίγειο παράδεισο της παρουσιάστριας.

eleni-stankoglou.jpg

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά, νιώθω κουρασμένος», είπε ο ηθοποιός κι ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη θα βρεθεί στην Κομοτηνή στα πλαίσια της περιοδείας του έργου «Οιδίπους Τύραννος» όπου συμμετέχει.

Μάλιστα, στις 25 & 26 Αυγούστου το έργο θα παιχτεί στο θέατρο της Επιδαύρου.

Για την παρουσία του στο θέατρο της Επιδαύρου ανέφερε: «Πρώτη φορά έπαιξα στην Επίδαυρο πριν από 7 -8 χρόνια. Ανεβαίνω πάνω στην σκάλα και λέω τα πρώτα μου λόγια και λόγω αντίλαλου έχανα τα λόγια μου. Είναι μία τεράστια αγκαλιά αυτός ο χώρος».

Για την πορεία της καριέρας του είπε ότι μέσα από αυτήν νιώθει την αγάπη του κόσμου.

Και πρόσθεσε σχετικά με την καριέρα του: «Τα ”όχι” που έχω πει σε δουλειές είναι πολύ περσότερα από τα ”ναι”. Σημαντικό ρόλο για εμένα παίζει το σενάριο και οι συνάδελφοι».

menegaki-stankoglou.jpg

Ο Γιάννης Στάνκογλου για την νέα σειρά του MEGA στην οποία θα πρωταγωνιστεί και θα έχει τίτλο «Το Ναυάγιο», τόνισε:

«Με πήραν τηλέφωνο πριν από δύο μήνες. Ο ρόλος του Ιπποκράτη που καλούμαι να υποδυθώ είναι ένας λιμενικός που ζει μέσα στην δεκαετία του 1960. Πρόκειται για ένα πολύ πολύ μυστηριώδη ρόλο και για αυτό είπα το ναι, αλλά και για τους συντελεστές που πλαισιώνουν την σειρά».

Και αποκάλυψε σχετικά με τα γυρίσματα της νέας σειράς του MEGA: «Τα δύσκολα γυρίσματα θα είναι για το ναυάγιο, όπου θα έρθει ένας ειδικός από το Κέιπ Τάουν για να κινηματογραφήσει σωστά το ναυάγιο».

Δείτε τον Γιάννη Στάνκογλου στην Ελένη Μενεγάκη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved