Ιωάννης Παπαζήσης: «Είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου και το λέω…»
Media

Ιωάννης Παπαζήσης: «Είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου και το λέω…»

O Ιωάννης Παπαζήσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show και αποκάλυψε το μεγάλο λάθος που έκανε σχετικά με τη δουλειά του και… το μετάνιωσε.

Αρχικά ανέφερε ο ηθοποιός: «Εμένα η μεγαλύτερή μου βλακεία ήταν που δεν έφυγα στο εξωτερικό. Το 2010, πριν την κρίση, εγώ ήθελα πάντα να κατέβω από τη Δράμα στην Αθήνα, να κάνω πολύ γρήγορα πράγματα, να βγάλω κανένα φράγκο και να σηκωθώ να φύγω στην Αμερική».

papazisis23.jpg

Και πρόσθεσε ο Ιωάννης Παπαζήσης: «Ήθελα να πάω στη Νέα Υόρκη, να μάθω τη γλώσσα από την αρχή και να μπω σε θεατρικές ομάδες για να ζήσω εκεί, αλλά όχι με το όνειρο του Λος Άντζελες. Ήθελα να ζήσω εκεί, ακόμη και εάν αποτύχω» και υπογράμμισε ότι το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του στάθηκε εμπόδιο στο να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

THE-2NIGHT-SHOW.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Το λέω πολύ ώριμα πλέον, ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου, μέχρι σήμερα».

Όσον αφορά τον γιο του, δήλωσε: «Ο γιος μου απομυθοποίησε τη σοβαροφάνεια που είχα σε κάποια πράγματα και κυρίως στη δουλειά μου. Το 2012 βγήκα στην Επίδαυρο, πριν βγω νόμιζα θα λιποθυμήσω. Το 2018 έχοντας τον Ιάσονα μέσα μου ήταν σαν να βγαίνω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved