Σπύρος Μπιμπίλας: Παρέμβαση στο Happy Day μετά τα σχόλια για το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια
Media

Σπύρος Μπιμπίλας: Παρέμβαση στο Happy Day μετά τα σχόλια για το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια

Το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια το οποίο επέλεξε να φορέσει στην χθεσινή ορκωμοσία της νέας βουλής o Σπύρος Μπιμπίλας, βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συζήτησης του Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και οι συνεργάτες της διαφώνησαν με την επιλογή του ηθοποιού σημειώνοντας πως θα έπρεπε να θεσπιστεί ένα dress code για το πως θα έπρεπε να εμφανίζονται οι βουλευτές στη Βουλή.

DS2_2317.jpg

«Όλοι έχουμε ένα προσωπικό στυλ, τα πιστεύω, τις πεποιθήσεις μας. Ωστόσο, κάποια μέρη που επισκεπτόμαστε σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή απαιτούν ένα dress code, όπως όταν πας στην εκκλησία οφείλεις να ντυθείς με ευπρέπεια, θα πας σε ένα καλό εστιατόριο, δε θα βάλεις σκισμένο σορτσάκι και πλαστική παντόφλα, αντίστοιχα και εδώ, δε λέω ότι δεν είναι όμορφα ντυμένος» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της να συμφωνούν μαζί της.

DS2_2327.jpg

«Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχουμε συναίσθηση του που πάμε, ποιοι είμαστε και του τι πάμε να υπηρετήσουμε» είπε επίσης η ίδια.

Μετά από αυτά τα σχόλια, στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο Σπύρος Μπιμπίλας προκειμένου να μιλήσει για την ενδυματολογική επιλογή του.

DS2_2326.jpg

«Ένα πράγμα δεν έχετε προσέξει όλοι, ότι κρατάω το σακάκι στο χέρι. Είχε έξω 37 βαθμούς, μπήκα με το πουκάμισο και μόλις μπήκα στη Βουλή, έβαλα το σακάκι. Τώρα γιατί γίνεται όλη αυτή η συζήτηση, η τόσο περίπλοκη; Εμένα μου αρέσει. Έχετε διαβάσει στο twitter πόσοι άνθρωποι ενθουσιάστηκαν με αυτή την εμφάνιση;

1688451158707-415762741-DS2_2316.jpg

Εσείς μπορείτε να λέτε ότι δε σας αρέσει, σε άλλους αρέσει. Δεν πιστεύω στα πρωτόκολλα, το έχω πει… Δεν τα ακολουθώ και δεν τα πιστεύω τα πρωτόκολλα… Γιατί δε δείχνετε φωτογραφία μου με το σακάκι;» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Εμένα η Τζώρτζια έτσι όπως ήταν μου άρεσε πάρα πολύ» απάντησε ο ηθοποιός όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε για την εμφάνιση της Τζώρτζια Κεφαλά στη χθεσινή ορκωμοσία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved