Survivor - Σταυρούλα: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Βασάλο – Αυτούς τους παίκτες έδωσε στεγνά
Media

Survivor - Σταυρούλα: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Βασάλο – Αυτούς τους παίκτες έδωσε στεγνά

H Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε από το survivor all star και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο Πρωινό Μας δίνοντας στεγνά κάποιους από τους παίκτες που πάνε στον τελικό του ριάλιτι.

Η Σταυρούλα ανέφερε: «Καταλάβατε τι έχω κάνει γιατί εγώ δεν κατάλαβα τι έχω κάνει. Είναι ο μόνος, που μου μίλησε ντόμπρα ο Νίκος Μπάρτζης, δεν ήταν σαν τους άλλους, που τα κάνουν από πίσω. Μήπως υπήρχε κάποιο σχέδιο; Δεν ξέρω...»!

Και έδωσε στεγνά τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη: «Ο Μάριος μου είχε πει, επειδή ψήφισες τον Σάκη, θα γυρίσεις να μου τη ρίξεις και εμένα… Φοβήθηκε, γι’ αυτό εναντιώθηκε σε εμένα… Τι φοβάται; Πριν φύγει ο Βασάλος, έλεγε «ψηφίστε τον Μάριο για να διώξω τον Βασάλο και τον Μπάρτζη. Το έκανα το 2017, θα το κάνω και το 2023… »

stavroula

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης , είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Για ποιο λόγο προσπαθούσαμε να βγάλουμε κάποιό love story, δε με ένοιαζε κάτι τέτοιο. Η Μελίνα που του είχε ιδιαίτερη συμπάθεια μαζί με τη Μαριαλένα. Δεν ξέρω γιατί δε με συμπαθούσε η Μαριαλένα, πες μου εσύ....

Πότε πρόλαβα να ερωτευτώ; Δεν είχα πει κάτι τέτοιο στον Χανταμπάκη....από τη στιγμή, που δε νευριάζω με το Στέλιο, δε με αφορά αυτό...

stavroula.jpg

Και για τον Σάκη Κατσούλη που είπε ότι έχει έλλειψη παιδείας, τόνισε: «Δεν νομίζω ότι έχω έλλειψη παιδείας και έπαρση, τώρα αυτό θα το πω, πάρα πολλές φορές έφερα φαγητό.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Νομίζω ότι ο Σάκης, ότι μετά από αυτό έβαλε τρικλοποδιά στον εαυτό του…»!

Δείτε όλα όσα είπε η Σταυρούλα για τους παίκτες που πάνε στον τελικό του survivor all star και ποιους έδωσε στεγνά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved