Βίσση - Βανδή στο Fame Story; Ο Νίκος Κοκλώνης θα δώσει γη και ύδωρ για να τα καταφέρει
Media

Βίσση - Βανδή στο Fame Story; Ο Νίκος Κοκλώνης θα δώσει γη και ύδωρ για να τα καταφέρει

Τα ρέστα του δίνει ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός για να πείσει την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή να είναι στην κριτική επιτροπή του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν οι συσκέψεις για το στήσιμο του νέου μουσικού τάλεντ σόου «Fame Story», που θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική περίοδο μέσα από τη συχνότητα του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς. Παρουσιαστής θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν από τον Ιανουάριο του 2024 θα επιστρέψει στον Alpha για την παρουσίαση ακόμα ενός κύκλου του «J2US».

Το σενάριο συνύπαρξης της Άννας Βίσσης με τη Δέσποινα Βανδή στην κριτική επιτροπή είχε ακουστεί από πέρσι. Ωστόσο, στη συνέχεια πληροφορίες ανέφεραν πως στο πάνελ του νέου «Fame Story» δεν θα είναι η Βανδή, λόγω μιας μεγάλης μουσικής περιοδείας που ετοιμάζει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ.

koklonis.jpg

Τελικά το θέμα με τις ημερομηνίες έχει τακτοποιηθεί και όλα δείχνουν πως η τραγουδίστρια θα συμμετέχει κανονικά στο νέο αυτό τηλεοπτικό πρότζεκτ του Star.

Παράλληλα, όμως, έχουν επανέλθει και τα σενάρια παρουσίας της Αννας Βίσση στην επιτροπή. Είναι ένα δίδυμο που εδώ και χρόνια προσπαθεί να δημιουργήσει ο Νίκος Κοκλώνης, καθώς είναι βέβαιο πως θα ιντριγκάρει το τηλεοπτικό κοινό.

Ακόμα δύο ονόματα ακούγονται έντονα για την επιτροπή, αυτά του μουσικοσυνθέτη Φοίβου και του διευθύνοντος συμβούλου της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records Γιώργου Αρσενάκου.

Όσον αφορά τον Ανδρέα Μικρούτσικο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως δύσκολα θα συμμετάσχει στο εγχείρημα, χωρίς να αποκλείεται κάποια γκεστ εμφάνισή του. Καλομοίρα και Καραφώτης θα έχουν τον ρόλο του δασκάλου στην «ακαδημία».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved