Τα πρόσωπα – έκπληξη που δέχτηκαν πρόταση για τις εκπομπές του ΣΚΑΙ
Media

Τα πρόσωπα – έκπληξη που δέχτηκαν πρόταση για τις εκπομπές του ΣΚΑΙ

ΤΟ «φύγε εσύ – έλα εσύ» γίνεται στις εκπομπές του ΣΚΑΙ, καθώς βρίσκονται σε φάση επαναστελέχωσης ενόψει της νέας σεζόν.

Στην πρώτη γραμμή η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στην οποία αναμένεται σχεδόν ολική ανανέωση μετά τη μετακίνηση στη ζώνη 12:00 με 14:00. Εκτός από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που φέρεται να έχει κλείσει και τη Νάνσυ Παραδεισανού που είναι κοντά, στο κάδρο μπαίνει και ένα πρόσωπο έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΚΑΙ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Μουρατίδη για να έχει καθημερινή παρουσία δίπλα στη Φαίη Σκορδά. Στόχος είναι ο μουσικός παραγωγός να προσδώσει το στοιχείο της αιρετικής και αιχμηρής άποψης στην εκπομπή.

Την ίδια στιγμή, αναμένονται και άλλες μετακινήσεις που μετατρέπουν τα ψυχαγωγικά μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ σε συγκοινωνούντα δοχεία.

Πρόταση-έκπληξη έκαναν στην Ελεάννα Τρυφίδου οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ, οι οποίοι θέλουν να τη δουν μπροστά από τις κάμερες.

Το κανάλι του Φαλήρου πρότεινε στη σημερινή αρχισυντάκτρια της Φαίης Σκορδά να μετακινηθεί στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου το Σαββατοκύριακο και να πάρει θέση δίπλα στην παρουσιάστρια στο πάνελ του «Γεια σου». Ακόμα δεν έχει δοθεί οριστική απάντηση.

Πηγή: Real Life

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved