Survivor: Γιόρτασε τα γενέθλια της κούκλας αγαπημένης του στη Μύκονο λίγο πριν τον μεγάλο τελικό
Media

Survivor: Γιόρτασε τα γενέθλια της κούκλας αγαπημένης του στη Μύκονο λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Την ίδια ώρα που οδεύουμε προς το μεγάλο τελικό του Survivor All Star, ο Mr Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί γιόρταζε τα γενέθλια της αγαπημένης του στη Μύκονο! 

Η καλλονή Ayca Cagla Altunkaya τού έχει κλέψει την καρδιά και οι δυο τους είναι αχώριστοι. Με αφορμή τα γενέθλιά της, ο γνωστός Τούρκος παραγωγός θέλησε να κάνει αυτή τη μέρα ξεχωριστή και μαζί βρέθηκαν στο νησί των Ανέμων, έναν αγαπημένο προορισμό για τον ίδιο αλλά και για την αγαπημένη του.

Μάλιστα, ο Ατζούν που θα δούμε σίγουρα στον μεγάλο τελικό την ερχόμενη Τρίτη (11/7) έκανε και μία υπέροχη και πολύ τρυφερή ανάρτηση για να της ευχηθεί, ανεβάζοντας πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα από εξορμήσεις τους σε διάφορα μέρη του κόσμου!

«Σήμερα σου είπα τα συναισθήματά μου έτσι ώστε όλοι να μπορούν να τα ακούσουν. Χαρούμενα γενέθλια και εύχομαι κάθε μέρα να είναι χαρούμενη όπως η σημερινή» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε.

Η Ayca έσβησε ενώπιον των φίλων τους τα κεράκια της τούρτας της δείχνοντας ευγνώμων για την έκπληξη που της είχε κάνει ο αγαπημένος της.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Ατζούν στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved