Γκολεμά: «Η Σκορδά ατύχησε στα νούμερα φέτος – Τη Σπυροπούλου δεν την προτιμώ πουθενά»
Media

Γκολεμά: «Η Σκορδά ατύχησε στα νούμερα φέτος – Τη Σπυροπούλου δεν την προτιμώ πουθενά»

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα και έκανε τον απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ποιους θεωρεί κερδισμένους και ποιους «χαμένους»;

Η δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σεζόν με τον γνωστό «δηκτικό» τρόπο της.

«Αν η τηλεοπτική σεζόν είχε τίτλο θα ήταν ”δεν βαρέθηκα τόσο”. Η αλλαγή ώρας στην εκπομπή της Σκορδά είναι λανθασμένη επιλογή. Η Σκορδά ατύχησε στα νούμερα, φέτος. Το 12-2 είναι μία δύσκολη ζώνη. Τον κόσμο τον ενδιαφέρει να βλέπει άτομα που μιλάνε σωστά ελληνικά και μπορούν να πουν πέντε σωστά πράγματα. Δεν χρειάζεται τόση… χλαπαταγή στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Ντέπυ Γκολέμα.

1675052499902-47134464-golema-3.jpg

Για τα υπόλοιπα τηλεοπτικά πρόσωπα υπογράμμισε: «Ο Λιανός μου αρέσει ως παρουσιαστής. Ο Γιώργος Λιανός έπαιρνε το μέρος της παράγωγης στο παιχνίδι. Δεν θα πω εγώ στη Σπυροπούλου να μην επιστρέψει στην τηλεόραση, προσωπικά δεν την «προτιμώ» πουθενά. Μου άρεσε η επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη. Ευτυχώς που ζήτησε συγγνώμη ο Αρναούτογλου στον Κουτσόπουλο, γιατί θα εκτεθεί πολύ. Είναι φασιστικό να έχουμε άποψη για τον Κουτσόπουλο πριν τον δούμε. Δεν μου άρεσε ο Τανιμανίδης ιδιαίτερα στη ”Φάρμα”».

Για τα ριάλιτι σημείωσε πως, «ποιός είναι ο Γιώργος Καράβας; Θεωρώ χαζούλικο και ανούσιο το «First dates». Η Ζενεβιέβ είναι συμπαθητική φιγούρα, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή».

Και πρόσθεσε η κ. Γκολεμά: «Η Κατερίνα Ζαρίφη μου αρέσει πολύ, είναι ένα από τα εξυπνότερα άτομα της τηλεόρασης. Ο Μικρούτσικος έχει τεράστια πορεία, άλλα όχι και την ιδανική. Ο καθένας έχει το ελεύθερο να εκφράζεται, άλλα να θυμάται ότι τον παρακολουθεί κόσμος. Φέτος, στα πρωινάδικα «χάθηκε η μπάλα. Ειπωθήκαν πράγματα δημοσία που δεν έπρεπε».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved