Survivor All Star Τελικός: Με πόσα χρήματα φεύγουν οι φιναλίστ του reality
Media

Survivor All Star Τελικός: Με πόσα χρήματα φεύγουν οι φιναλίστ του reality

Το survivor all star ρίχνει αυλαία την Τρίτη, 11 Ιουλίου και γνωρίζουμε πόσα χρήματα πήρε ο καθένας βγαίνοντας από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι τέσσερις φιναλίστ πάνε στο Γαλάτσι με γεμάτες τις τσέπες τους και τελειώνοντας το ριάλιτι θα δουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό ένα υπέρογκο ποσό.

Μάλιστα, ο μεγάλος νικητής εκτός από τα χρήματα που κέρδισε έξι μήνες που ήταν στον Άγιο Δομίνικο, θα λάβει συν το χρηματικό έπαθλο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι οι τέσσερις φιναλίστ του survivor all star και θα πάρουν τα περισσότερα χρήματα.

1675216935910-967848785-survivor-all-star-premiera.jpg

Έμειναν στο παιχνίδι 27 εβδομάδες και o Τούρκος παραγωγός πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη του...

Και οι τέσσερις παίκτες έπαιρναν 5 χιλιάδες την εβδομάδα, άρα θα λάβουν το ποσό των 135.000 ευρώ, αλλά ο νικητής του ριάλιτι θα πάρει και το χρηματικό έπαθλο.

Παρουσιαστής και συντονιστής της βραδιάς θα είναι φυσικά ο Γιώργος Λιανός, ενώ φέτος στο κοινό δεν θα βρεθούν μόνο οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Καραϊβική αυτή τη σεζόν για το παιχνίδι επιβίωσης αλλά και μέλη της οικογένειάς τους. Στόχος του καναλιού είναι να δημιουργήσει μια μικρή γιορτή στον μεγάλο τελικό!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved