Survivor All Star: Η εξέλιξη που δεν περίμεναν οι φιναλίστ & η αποχώρηση της Στέλλας που τους σόκαρε
Media

Survivor All Star: Η εξέλιξη που δεν περίμεναν οι φιναλίστ & η αποχώρηση της Στέλλας που τους σόκαρε

Survivor All Star: Οι ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού στο αποψινό (6/7) συμβούλιο του νησιού αναστάτωσαν τους πέντε φιναλίστ που δεν περίμεναν αυτά που άκουσαν. 

Όπως είπε ο παρουσιαστής, θα υπάρξει νέος Διπλός αγώνας για την ασυλία πριν πάρουν όσοι παίκτες μείνουν τον δρόμο για το Γαλάτσι, γεγονός που έκανε τους παίκτες, ειδικά τον Σάκη και τη Μαριαλένα να σαστίσουν καθώς δεν είχαν ζήσει κάτι παρόμοιο το 2021 που είχαν συμμετάσχει στο Survivor και είχαν βρεθεί λίγο πριν τον τελικό.

Ο Γιώργος Λιανός τούς εξήγησε ότι θα βρεθούν και πάλι στο στίβο μάχης και οι αγώνες τους θα είναι ατομικοί προκειμένου όλοι τους να διεκδικήσουν τη θέση τους στον μεγάλο ημιτελικό και γιατί όχι και στον τελικό. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ανακοίνωσε ο παρουσιαστής:

Στη συνέχεια οι παίκτες έπρεπε να ψηφίσουν για τελευταία φορά συμπαίκτες τους. Δείτε τι συνέβη στο συμβούλιο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας:

Δεύτερη υποψήφια λοιπόν από την ψηφοφορία, μετά τον Νίκο Μπάρτζη ήταν η Στέλλα η οποία όμως δεν έδειξε να πτοείται.

Μία άβολη στιγμή ήταν αυτή που ο Σάκης Κατσούλης έπρεπε ως νικητής της αποψινής ασυλίας και MVP να ανακοινώσει το όνομα ενός ακόμα υποψήφιου προς αποχώρηση. Και αυτός, όπως είπε, ήταν ο Μάριος Πρίαμος για τον οποίο, εξήγησε ότι είναι καλός του φίλος αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να ψηφίσει κάποιον άλλον εφόσον ο Μπάρτζης είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας και η Μαριαλένα είναι η αγαπημένη του που ποτέ δεν θα ψήφιζε προς αποχώρηση.

Από το αποψινό επεισόδιο, μία ανάσα πριν την επιστροφή στην Ελλάδα αποχώρησε η Στέλλα Ανδρεάδου. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού άφησε τους πάντες σύξυλους με την ίδια τη Στέλλα να αποκαλύπτει ότι το ένιωθε πως θα είναι αυτή που θα έφευγε απόψε.

Δείτε τη στιγμή της ανακοίνωσης του παρουσιαστή:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved