«Είμαι η Τζο»: H Ιωάννα Ασημακοπούλου δίνει τον εναλλακτικό τίτλο της νέας binge watching σειράς
ndp photo
Media

«Είμαι η Τζο»: H Ιωάννα Ασημακοπούλου δίνει τον εναλλακτικό τίτλο της νέας binge watching σειράς

Μια μέρα μόλις έμεινε από την επίσημη πρεμιέρα της νέας σειράς του ΑΝΤ1+ στην οποία πρωταγωνιστεί η Ιωάννα Ασημακοπούλου και φέρει τον τίτλο «Είμαι η Τζο». Εμείς παρευρεθήκαμε στην ειδική προβολή που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη και σας προσκαλούμε να δώσετε στη σειρά τη σημασία που της αξίζει! 

Η νέα ANT1+ Original κωμωδία «ΕΙΜΑΙ Η ΤΖΟ», με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Ασημακοπούλου, έρχεται την Παρασκευή 7 Ιουλίου στο ΑΝΤ1+ με οκτώ επεισόδια τα οποία θα είναι όλα διαθέσιμα ταυτόχρονα για θέαση back to back.

tzo2.webp

Mε αφορμή την ειδική προβολή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης το gossip-tv.gr μίλησε με την ανανεωμένη και λαμπερή πρωταγωνίστρια της σειράς Ιωάννα Ασημακοπούλου και εκείνη μας προέτρεψε να δούμε τη σειρά δίνοντάς μας παράλληλα έναν εναλλακτικό τίτλο αυτής.

«Ένας εναλλακτικός τίτλος για τη σειρά ''Είμαι η Τζο'' θα μπορούσε να είναι ''Είμαστε όλοι η Τζο'' και πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος θα συναντήσει ένα δικό του κομμάτι στη Τζο που προσπαθεί να βρει τον εαυτό της, να ορθώσει το ανάστημά της και να πει είμαι η Τζο και είμαι καλά γιατί όλοι μπορούμε να το πούμε αυτό και δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ!», ήταν η αποκλειστική δήλωσή της.

tzo5.webp

Ο έτερος πρωταγωνιστής της σειράς Χάρης Τζωρτζάκης δήλωσε αντίστοιχα στο gossip-tv.gr ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελεί μέρος της σειράς που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αγαπήσει και ότι η συνεργασία του με όλους τους συντελεστές ήταν άψογη.

tzo3.webp

Ο ηθοποιός μας προέτρεψε να δούμε τη σειρά καθώς πρόκειται για μια ξεχωριστή, φρέσκια και σύγχρονη κωμωδία με δράμα και ρομαντισμό, χωρίς ίντριγκες δολοφονίες και θανάτους που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα κυριάρχησαν στην επικαιρότητα αλλά και στα σίριαλ.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες από την ειδική βραδιά παρουσίασης της νέας σειράς του ΑΝΤ1+ στους δημοσιογράφους.

Ποια είναι όμως η Τζο;

H Τζο είναι 38 ετών, single, προσπαθεί συνεχώς να χάσει κιλά και να είναι τέλεια σε όλα. Η μαμά της δεν παραλείπει να της υπενθυμίζει συνεχώς ότι πρέπει να παντρευτεί ή, έστω, να κάνει ένα παιδί, η αδερφή της την πρήζει να γίνει πιο δυναμική, και οι φίλοι της ναι µεν τη στηρίζουν, αλλά δεν την καταλαβαίνουν. Στα γκομενικά της επικρατεί χάος και όταν ο μεγάλος της έρωτας της δίνει την χαριστική βολή, αποφασίζει να τους γράψει όλους και να απολαύσει τη ζωή της όπως θέλει εκείνη. Η Τζο έχει βαρεθεί την κριτική και τις ταμπέλες που της κρεμάνε οι γύρω της. Στην πραγματικότητα, αγαπάει τον εαυτό της όπως είναι και παίρνει τη ζωή στα χέρια της με αυτοπεποίθηση, αδιαφορώντας για τα «πρέπει» που επιβάλλει στις γυναίκες η κοινωνία και φωνάζοντας σε όλους «Είμαι η Τζο! Θα σέβεστε!».

Οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλα τα επεισόδια μαζί, να γνωρίσουν τη Τζο, τη μαμά της, τους άντρες της και όλα τα ευτράπελα, τις συγκινητικές στιγμές και τα μπλεξίματα που σπρώχνουν τη Τζο όλο και πιο μακριά από το να γίνει η τέλεια σύζυγος και μανούλα. Το καλύτερο, όμως, είναι ότι δεν τη νοιάζει.

tzo.webp

Το νέο ΑΝΤ1+ Original έρχεται στις 7 Ιουλίου αποκλειστικά για τους συνδρομητές της streaming πλατφόρμας, που θα μπορούν να απολαύσουν όλα τα επεισόδια της σειράς, μαζί με όλες τις πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές και το πλούσιο ξένο περιεχόμενο του ΑΝΤ1+, στο antennaplus.gr.

tzo1.webp

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved