Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ένας θάνατος, ένας χωρισμός, αποχωρήσεις και νέες αφίξεις, τη νέα σεζόν
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ένας θάνατος, ένας χωρισμός, αποχωρήσεις και νέες αφίξεις, τη νέα σεζόν

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Βούλα - Ελένη Κοκκίδου μας άφησε χρόνους και τον Μηνά - Αντώνη Αντωνίου απαρηγόρητο. Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον... Η εκρηκτική Καίτη Κίτσο - Κλέλια Ρένεση αφήνει στα κρύα του λουτρού τον κυρ Ηλία - Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Ο Άγγελος - Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Βέλη - Μαρία Χάνου μαζί με το βλαστάρι τους μετακομίζουν μόνιμα στην Αμοργό.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όλα όσα θα γίνουν στην αγαπημένη σειρά του Alpha που όσα χρόνια και αν περάσουν, το κοινό δεν την βαριέται ποτέ...

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ

Η Βούλα και ο Μηνάς υπήρξε το... μακροβιότατο ζευγάρι της δημοφιλούς σειράς. Ένα παραδοσιακό γκρινιάρικο, αλλά αχώριστο, τυπικό ζευγάρι Ελλήνων, από εκείνα που «μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε», και που οι νεότερες γενιές ζηλεύουν για την αφοσίωση του ενός στον άλλο και τη στερεή σχέση τους. Η Ελένη Κοκκίδου, που την υποδύεται, αποχωρεί μετά από δέκα χρόνια. Έτσι, ο Μηνάς, χήρος και μόνος, θα προσπαθήσει να σταθεί στα πόδια του.

Ωστόσο, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή του και μάλιστα κάτω από αντίξοες συνθήκες. Είναι η πρόσχαρη ιδιοκτήτρια του γραφείου τελετών που αναλαμβάνει την αποτέφρωση της Βούλας. Την υποδύεται η πολύπειρη Μαρία Κατσανδρή, που αναλαμβάνει κόντρα ρόλο στην κωμωδία, μετά τη δυναμική, αυταρχική και χειριστική μάνα και γιαγιά Βρεττώ, στη δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

maria-hanou-spuros-xatziaggelakis-min-arxizeis-ti-mourmoura-696x464.webp

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ....

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου αποχωρούν από τη σειρά έπειτα από έξι χρόνια. Γι’ αυτή την εξέλιξη, ο ηθοποιός σχολίασε στο «Happy day»: «Μετά από έξι χρόνια που είμαστε μαζί με τη Μαρία στη “Μουρμούρα”, πήραμε την απόφαση να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο. Είναι τρομερά δύσκολο, γιατί έχεις χτίσει μία οικογένεια. Κάποια στιγμή, όλα τελειώνουν και πρέπει να προχωρήσεις, να δεις τι θα κάνεις παρακάτω.

Η Μουρμούρα” είναι μια πολύ ιδιαίτερη συνθήκη για την ελληνική τηλεόραση ως σειρά, με τους ανθρώπους που την απαρτίζουν, το εργασιακό περιβάλλον... Πρέπει, όμως, αυτό να ολοκληρωθεί κάποια στιγμή. Γίνεται για δημιουργικούς λόγους, γιατί φτάνεις σε ένα τέλμα και πρέπει να κλείσει όμορφα ένας κύκλος».

Η Μαρία Χάνου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος μας στη σειρά, με την έννοια ότι ήμασταν ζευγάρι, παντρευτήκαμε, κάναμε ένα παιδάκι, οπότε έχει ολοκληρωθεί η σχέση. Με πολλή ησυχία και ευχαρίστηση αποχωρώ κι εγώ, γιατί δεν αφήσαμε κάτι στη μέση, οπότε υπάρχει συγκίνηση».

manouri.jpg

ΤΟ ΝΕΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Το επόμενο νέο ζευγάρι της σειράς. Ο Νικήτας και η Στέλλα. Ένας ξέγνοιαστος γεωπόνος και μια εργασιομανής οικονομολόγος.

Πρόκειται για τον Στάθη Κόικα και την Εριέττα Μανούρη. Ο ονειροπόλος πιανίστας Σταύρος, που ενεπλάκη με τη νύχτα κατά τύχη στη δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», μπαίνει στην οικογένεια της «Μουρμούρας», όπως και η Εριέττα Μανούρη, η πολύπαθη Σεμίνα του «Σασμού». Οι εξελίξεις και οι ανατροπές αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πηγή: Τηλεθεατής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved