Μαύρο Ρόδο: Οι ανατριχιαστικές σκηνές της τραγωδίας - Συγκλονισμένο το twitter με την Ελένη Καρακάση
Media

Μαύρο Ρόδο: Οι ανατριχιαστικές σκηνές της τραγωδίας - Συγκλονισμένο το twitter με την Ελένη Καρακάση

Μαύρο Ρόδο: Φινάλε απόψε για τη σειρά και οι σκηνές της έναρξης θύμισαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

H Ευτυχία είχε ένα κακό προαίσθημα που στο τέλος βγήκε αληθινό. Ο Γεράσιμος έχοντας πλέον χάσει κάθε ίχνος λογικής, κρεμιέται έξω από το μοναστήρι. Η εικόνα της αυτοκτονίας συγκλονίζει την Ευτυχία, η οποία καταρρέει αντικρίζοντας νεκρό το γιο της.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-672023-101359-mm.jpg

Η Ελένη Καρακάση για μια ακόμη φορά έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας με το σπαραγμό της να ανατριχιάζει το τηλεοπτικό κοινό.

Το twitter την αποθέωσε για αυτές τις σκηνές με τα σχόλια να είναι δραματικά καθώς μαζί με τους πρωταγωνιστές, τις εξελίξεις ζει και το κοινό.

Εντωμεταξύ, η Φιλαρέτη βοηθάει τον Βίκο να φύγει κρυφά από το μοναστήρι, ενώ ο Θέμης τον ψάχνει για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους. Στη συνέχεια η Αλεξία συναντάει τον Βίκο, ο οποίος προσπαθεί να ξεφύγει από τον Θέμη, ενώ λίγο αργότερα λαμβάνει χώρα η τελευταία συνάντηση του νεαρού με τη Φιλαρέτη. Μερικές ώρες μετά, η αναμέτρηση με τον Θέμη αποβαίνει μοιραία για τον Βίκο, καθώς καταλήγει νεκρός! Από την άλλη, ο Πέτρος και η Ελισάβετ αφήνουν πίσω τους τα λάθη του παρελθόντος και αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη τους και να μεγαλώσουν μαζί το μωρό που περιμένουν.

mavro-rodo-(4).jpg

Ύστερα από λίγες ημέρες, το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύεται με τις ευλογίες του Λευτέρη και της οικογένειας Καστρινού, έχοντας ως κουμπάρους τον Παναγιώτη και την Όλγα, και αναμένουν να έρθει στη ζωή το κοριτσάκι τους, στο οποίο έχουν αποφασίσει να δώσουν το όνομα Ζωή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved