Χάρης Βαρθακούρης: Η πρόταση από το Fame Story και η δήλωση «βόμβα» για την επιστροφή της Αντελίνας
Media

Χάρης Βαρθακούρης: Η πρόταση από το Fame Story και η δήλωση «βόμβα» για την επιστροφή της Αντελίνας

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για την πρόταση που έχει δεχθεί για το Fame Story τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά και για την επιστροφή της συζύγου του της Αντελίνας στην τηλεόραση.

«Μου έχει γίνει πρόταση για το Fame Story, δεν ξέρω κατά πόσον… παραβιάζω κάποιο απόρρητο. Ήταν και πάρα πολύ καλή πρόταση, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά», παραδέχτηκε.

Και σε άλλο σημείο τόνισε στους δημοσιογράφους: «Υπάρχει μία εκπομπή που παίζεται τώρα και μας είχε προταθεί με τη γυναίκα μου να την παρουσιάσουμε. Δεν την έχω δει όμως για να ξέρω εάν κάναμε λάθος ή όχι».

xaris12.jpg

Και πρόσθεσε ο Χάρης Βαρθακούρης: «Ένας την παρουσιάζει, εμάς μάς είχε προταθεί να την παρουσιάσουμε ως ζευγάρι. Εμένα δεν μου άρεσε το concept».

Και υπογράμμισε: «Τα περισσότερα ζευγάρια που έκαναν μαζί τηλεόραση μετά χώρισαν, υπάρχει μία τριβή στο ζευγάρι μεγαλύτερη απ’ ό,τι εάν δεν δούλευαν μαζί και στην τηλεόραση. Το ένιωσαν, το έζησα εκείνο το 6μηνο που κάναμε το Σου-Κου Family».

Και κατέληξε λέγοντας: «Η γυναίκα μου πριν το 2024 δεν θα επιστρέψει στην τηλεόραση, είπαμε να τελειώσει η μικρή και το Δημοτικό. Η σχέση μας είναι τώρα καλύτερα από ποτέ και θέλουμε αυτό να το κρατήσουμε λίγο ακόμα, οπότε είπαμε να απέχει λίγο ακόμα, να είναι σπίτι. Ας πάω εγώ φέτος στην τηλεόραση και του χρόνου βλέπουμε»!

Δείτε απόσπασμα από τις δηλώσεις του παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved