Ο αποχαιρετισμός του Γιώργου Παπαδάκη στο φινάλε του Καλημέρα Ελλάδα: «Συνεχίζουμε,εγώ όχι για πολύ»
Media

Ο αποχαιρετισμός του Γιώργου Παπαδάκη στο φινάλε του Καλημέρα Ελλάδα: «Συνεχίζουμε,εγώ όχι για πολύ»

Ο Γιώργος Παπαδάκης έριξε για 32η φορά την αυλαία του «Καλημέρα Ελλάδα» εν όψει του καλοκαιριού, με την Μαρία Αναστασοπούλου αυτή τη φορά στο πλευρό του. 

Αυλαία έριξε η καθημερινή πρωινή παρέα του ΑΝΤ1, το «Καλημέρα Ελλάδα» λόγω καλοκαιριού, ανανεώνοντας παράλληλα το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα η επικαιρότητα όπως αυτήν την ξέρουμε, με τον Γιώργο Παπαδάκη να ηγείται της δημοσιογραφικής ομάδας, θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο για 33η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1.

Στο φινάλε η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό, ενώ ο δημοσιογράφος ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για τη στήριξή τους και αυτή τη χρονιά.

356805966_237573759209736_3526641505588041175_n.jpg

«Να σας ευχαριστήσουμε για ό,τι κάνατε για εμάς. Σε εσάς οφείλεται το γεγονός πως εμείς είμαστε εδώ. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε έτσι όπως είμαστε, με τα λάθη μας. Εγώ όχι για πολύ, η Μαρία για πάρα πάρα πάρα πολύ. 32η χρονιά που αποχαιρετώ και αυτή τη φορά δε θα συγκινηθώ, γιατί με συγκίνησε ιδιαίτερα ο Δημήτρης Χριστούλιας προηγουμένως. Καλημέρα Ελλάδα πολλά φιλιά», είπε χαρακτηριστικά ο πολυαγαπημένος παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Σημειώνεται ότι από την Δευτέρα 10 Ιουλίου, και καθημερινά στις 08:00, η Μαρία Αναστασοπούλου θα ηγείται της εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί» η οποία θα καταγράφει όλες τις εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, δίνοντας την πρώτη εικόνα της ειδησεογραφίας. Μαζί της θα είναι ο Νίκος Ρογκάκος, ο Γιώργος Γρηγοριάδης, η Ηρώ Ράντου και ο Αντώνης Φουρλής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved