Φινάλε για το Mega Καλημέρα! Το συγκινητικό "αντίο" της Μελέτη στον Τσουρό
Media

Φινάλε για το Mega Καλημέρα! Το συγκινητικό "αντίο" της Μελέτη στον Τσουρό

Με κεφάτη διάθεση η παρέα του «MEGA Καλημέρα» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν και η Ελεονώρα Μελέτη ευχήθηκε στους τηλεθεατές της αλλά και στους συνεργάτες της καλό καλοκαίρι!

Ο Κώστας Τσουρός δεν θα είναι του χρόνου στην παρέα του «ΜEGA Καλημέρα» και ευχαρίστησε την Ελεονώρα Μελέτη για αυτά τα δύο χρόνια που συνεργάστηκαν.

«Τι θα κάνουμε τώρα; Χωρίζουμε;» τον ρώτησε η Ελεονώρα Μελέτη, με τον Κώστα Τσουρό να… δεσμεύεται πως θα βγαίνουν για καφέ.

meleti-tsouros-2.jpg

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Κώστα Τσουρό και στη συνέχεια δήλωσε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που με δεχτήκατε πίσω. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις χαρές που μου χαρίσατε κάθε μέρα και αυτές που θα συνεχίσετε να μου χαρίζετε. Δεν θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα!», δήλωσε.

Ο Θανάσης Πάτρας είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία και την εμπειρία αυτή και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους πάντες, ενώ η Άννα Ζηρδέλη δήλωσε πως είναι ευγνώμων για αυτή την τηλεοπτική εμπειρία.

mega-kalimera2.jpg

«Είστε οι συνεργάτες και το παρεάκι μου. Το πρωί είναι ιδιαίτερο, ξεκινάς τη μέρα σου. Είναι σημαντικό να έχεις συγκεκριμένα πρόσωπα που ξεκινάς τη μέρα σου και για μένα είναι αυτοί εδώ οι άνθρωποι, που είναι εμπρός και πίσω από τις κάμερες», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved