Δάκρυσε ο Λιάγκας στο φινάλε! Η ανακοίνωση για τη Μπαρμπαρίγου και η αναφορά σε Κορινθίου - Νομικού
Media

Δάκρυσε ο Λιάγκας στο φινάλε! Η ανακοίνωση για τη Μπαρμπαρίγου και η αναφορά σε Κορινθίου - Νομικού

Αυλαία έριξε και η εκπομπή, Το πρωινό με ανακοινώσεις από τον Γιώργο Λιάγκα για την επόμενη σεζόν. 

Ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησε συγκινημένος τους τηλεθεατές και ανανέωσε το ραντεβού του για τις 11 Σεπτεμβρίου.

Ο παρουσιαστής έκανε τον απολογισμό του και ανέφερε ότι ενδέχεται την επόμενη σεζόν να μην είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ευχαρίστησε και τη Δούκισσα Νομικού αλλά και τη Μαρία Κορινθίου.

liagkas-23.jpg

Ο Γιώργος είπε μεταξύ άλλων: «Αυτή είναι η χειρότερη ώρα της σεζόν. Δεν το μπορώ καθόλου αυτό και κάνω 28 χρόνια τηλεόραση. Η ώρα του αποχαιρετισμού. Δεν καταλαβαίνω γιατί κλαίνε όλοι όταν τελειώνουν οι εκπομπές. Ο περισσότερος κόσμος δεν καταλαβαίνει πραγματικά τι κόπο έχει να δημιουργήσεις καθημερινά μια τρίωρη εκπομπή. Ματώνουμε. Δεν είναι έτσι, είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά. Κάθε χρονιά στην τηλεόραση ξεκινάει με πολλά όνειρα και στο τέλος καλούμαστε να κάνουμε τον απολογισμό μας.»!

liagkas1.jpg

Και πρόσθεσε: «Φέτος ήταν μια καινούργια πίστα για μένα, όντας επικεφαλής μιας τέτοιας δύσκολης ομάδας. Στόχος του καθενός είναι, μην κρυβόμαστε, η πρωτιά. Το λέω πολύ ταπεινά, τα χίλια ευχαριστώ είναι πάρα πολύ λίγα. Ήμασταν από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στην τηλεθέαση στη ζώνη 10 με 1 με πολύ μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη εκπομπή. Και πραγματικά σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved