Survivor: Επέστρεψε μαυρισμένη και ανανεωμένη η Στέλλα Ανδρεάδου από τον Άγιο Δομίνικο
Media

Survivor: Επέστρεψε μαυρισμένη και ανανεωμένη η Στέλλα Ανδρεάδου από τον Άγιο Δομίνικο

Η Στέλλα Ανδρεάδου είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε πριν τον μεγάλο τελικό του survivor all star και επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο. 

Η παίκτρια αποχώρησε λίγο πριν το Γαλάτσι, αλλά κατάφερε να φτάσει έως την πεντάδα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Το ένιωθα μέσα μου, το ήξερα. Είμαι καλά, είμαι ικανοποιημένη. Όλο αυτό είναι πέρα από τις προσδοκίες μου, είναι σαν να έχω κερδίσει», δήλωσε αποχωρώντας η Στέλλα Ανδρεάδου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, η Στέλλα έμεινε στο παιχνίδι 26 εβδομάδες και για κάθε εβδομάδα έπαιρνε 5,000 ευρώ, σημαίνει ότι θα δει στον τραπεζικό της λογαριασμό 130.000 ευρώ!

survivor-stella-(1).jpg

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή στις δηλώσεις της στο Πρωινό Μας, είχε πει: «Εσείς καταλάβατε τι έχω κάνει; Γιατί ούτε εγώ έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Σίγουρα αισθάνθηκαν απειλή, επειδή ήμουν δυνατή παίκτρια, και ο Νίκος ήταν ο μόνος που μου το είπε. Του βγάζω το καπέλο του Νίκου γιατί ήταν ο μόνος που ήρθε ντόμπρα και μου το είπε.

Γι’ αυτό δεν είχα μαζί του κάποια ιδιαίτερη διαμάχη, τα έλεγε μπροστά μου. Οι άλλοι τα έκαναν από πίσω μου και με έβριζαν. Ο Μάριος πήρε το μπλε χρώμα που ήθελε, του άφησα τη Στέλλα που ήθελε. Είχαμε κάνει μια συμφωνία που ο Μάριος δεν τήρησε και μετά βγήκε από πάνω.

Μήπως υπήρχε κάποιο σχέδιο από πριν; Τι φοβόταν ο Μάριος; Ότι θα τον ψηφίσω και γι’ αυτό εναντιώθηκε σ’ εμένα; Για να μην βγει στον τάκο;».

Ο φακός του gossip-tv.gr την τσάκωσε μόλις αφίχθη στο αεροδρόμιο και ήταν μαυρισμένη, ανανεωμένη και ευδιάθετη.

Η Στέλλα Ανδρεάδου επέστεψε από το survivor all star και δείτε την στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved